Je beoordeling toevoegen

Officina Artigiana Milano 
100% Pure Certified Sweet Almond Oil

€8,95
Donderdag in huis
Nog 3 op voorraad

Til je huidverzorging en scheerbeleving naar een hoger niveau met deze 100% Pure Certified Sweet Almond Oil van Officina Artigiana Milano. Zoete amandelolie wordt met zijn voedende en verzachtende eigenschappen veel gebruik in verzorgingsproducten voor de huid van volwassenen, maar juist ook voor de tere huid van baby's en kinderen.

Zoete amandelolie wordt gezien als een van de krachtigste natuurlijke antioxidantoliën. Daarnaast is de olie rijk aan Vitamines, zoals B en E, en mineralen, zoals zink, calcium, ijzer, fosfor, magnesium en kalium. Dit maakt de zoete amandelolie geschikt voor meerdere doeleinden.

Pre Shave: 
Zoete amandelolie helpt de baardharen te verzachten waardoor deze gemakkelijker af te scheren zijn. Daarnaast zorgt de olie voor minder weerstand tussen je huid en het scheermes wat helpt bij het voorkomen van wondjes en scheerirritaties.

Aftershave:
De verzachtende eigenschappen van de zoete amandelolie maakt de olie ook geschikt als aftershave. Deze helpt namelijk het branderige gevoel en mogelijk ontstekingspijn na het scheren te voorkomen.

Huidolie:
Bij gebruik op de huid zal de olie je huid een goede hydratatie geven waardoor uitdroging wordt voorkomen en wat helpt bij het verzachten van de ontstekingen. Ook heeft de olie een regenererende werking op de huid. Dit helpt bij het voorkomen van ontstekingen, puistjes en striae. Tot slot werkt de olie als een antioxidant wat helpt bij het verminderen of zelf voorkomen van het ontstaan van rimpels.

De amandelolie is geschikt voor alle huidtypes en is verrijkt met een subtiele, neutrale geur.

Breng de gewenste hoeveelheid olie aan op de handpalm en masseer het product vervolgens in op de gewenste plekken. Doe dit totdat de olie ingetrokken is in de huid. 

Kenmerken

  • Geschikt voor alle huidtypes

  • Rijk aan vitamines 

  • Geschikt voor meerdere doeleinden

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen