Je beoordeling toevoegen

Abbate Y La Mantia 
Aftershave Lotion - Garibaldi

€29,80
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

De geurnoten van vers fruit, hout, tabak en zout in deze aftershave van Abbate Y La Mantia nemen je mee op een middeleeuws schip op de golven van de middellandse zee. De aftershave is volledig gemaakt van biologische ingrediënten die de geschoren huid een goede verzorging geeft wat resulteert in een aangenaam gevoel na het scheren. De lotion zit in een speciaal ontworpen fles die UV-straling tegenhoudt om de balans van de lotion te behouden.

Saffraan van Abbate A La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

  1. Neem een gepaste hoeveelheid lotion.
  2. Breng dit aan op de geschoren huid.

Aqua, Alcohol , Glycerine, Crocus Sativus (Saffraan) Stigma-extract *, Ricinus Communis (Castor) Zaadolie, Parfum, Tocoferol, Allantoïne, Ascorbinezuur, Benzylalcohol, Ethylhexylglycerine, Natriumdehydroacetaat.

Kenmerken

  • Volledig gemaakt van biologische ingrediënten

  • Zorgt voor een aangenaam gevoel na het scheren

  • Vrij van parabenen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen