Je beoordeling toevoegen

Abbate Y La Mantia 
Aftershave Lotion - Don José

€29,80
Dinsdag in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

Deze afstershave van Abbate Y La Mantia is een 100% biologische en vegetarische aftershave, is vrij van parabenen en is niet getest op dieren van Abbate Y La Mantia is een eerbetoon aan de grootvader van de eigenaar van Abbate Y La Mantia, Don José. Don José was eigenaar van een grote bananen en kokosnootplantage en vandaar komt dus ook de heerlijke banaan-kokosnootgeur van deze aftershave. Om de perfecte balans van de lotion te behouden, zit de aftershave in een speciale fles die UV-straling tegenhoudt.

 

Saffraan van Abbate A La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

  1. Neem een gepaste hoeveelheid lotion.
  2. Breng dit aan op de geschoren huid.

aqua, alcohol ", glycerin, crocus sativus stigma extract, ricinus communis seed oil, perfume, tocopherol, allan-ascorbic acid, benzyl alcohol toin, ethylhexylglycerin, ascorbic acid, sodium dehydroacetate. a agricoltura biologica / organic

Kenmerken

  • Vrij van parabenen

  • Heeft een heerlijke banaan-kokosnootgeur

  • Zit in een speciale fles

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen