Je beoordeling toevoegen

Abbate Y La Mantia 
Aftershave Lotion - Matteo 9,11

€29,80
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie
Uitverkocht

De Matteo 9.11 aftershave lotion is de eerste aftershave lotion die niet gemaakt is van ethylalcohol, maar van een gist. De lotion is 100% biologisch en vegetarisch, is niet getest op dieren en is vrij van parabenen. Om de lotion te beschermen en de perfecte balans te behouden, zit de lotion in een speciale fles die UV-straling tegenhoudt. De geur van wierook en mirre neemt je mee naar het verhaal van de drie wijzen die cadeaus mee namen voor het pasgeboren kindje Jezus.

 

Saffraan van Abbate A La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraankrokus, de saffraankrokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraankrokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

  1. Neem een gepaste hoeveelheid lotion.
  2. Breng dit aan op de geschoren huid.

aqua, alcohol, glycerin, crocus sativus stigma extract, ricinus communis toin, ascorbic acid, benzyl alcohol ethylhexylglycerin, ascorbic acid, seed oil, perfume, tocopherol allan- sodium dehydroacetate.  da agricoltura biologica / organic

Kenmerken

  • Niet gemaakt van ethylalcohol

  • 100% biologisch

  • Heeft de heerlijke geur van wierook en mirre

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen