Je beoordeling toevoegen

Abbate Y La Mantia 
Body Scrub

€34,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Deze body scrub van Abbate Y La Mantia heeft een geroosterde en zoute hypoallergene geur. De scrub verwijdert de dode huidcellen waardoor de huid weer heerlijk fris en zacht aanvoelt en ongelijkheden worden verwijdert. Ook hydrateert de scrub de huid en stumuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen. De body scrub is 100% biologisch en vegetarisch.

Saffraan van Abbate A La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraankrokus, de saffraankrokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraankrokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

  1. Breng aan op een natte huid.
  2. Scrub de huid totdat je tevreden bent. (Zo'n 30 tot 60 seconden zou genoeg moeten zijn)
  3. Spoel de scrub af.

*Gebruik de scrub niet vaker dan 3 keer per week*

sodium chloride, coffea arabica fruit powder, sodium bicarbonate, prunus amygdalus dulcis oil, helianthus annuus seed oil *, oryza sativa germ powder *, hedera helix leaf extract, crocus sativus stigma extract *, ruscus aculeatus root extract, centella asiatica extract, tocopherol perfume  **.  * da agricoltura biologica / organic farming ** ipoallergenico / hypoallergenic

Kenmerken

  • 100% biologisch en vegetarisch

  • Heerlijke hypoallergene geur

  • Reinigt de huid

  • Bevat saffraan

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen