Marinus K.
De Don Jose. Daar lok je de dames mee. Wat een heerlijke cologne. Heerlijke geur van cocos en banaan. Hij blijft ook heerlijk de hele dag om hangen. Echt een aanrader. Heb heb in mijn hele set samen met de aftershave en scheerzeep van Don Jose. Maar moet bekennen ik gebruik heb ook vaak zonder mij geschoren te hebben. Gewoon omdat hij heerlijk is en iedereen zegt wat ruik jij lekker.
02 Mar 2020
Je beoordeling toevoegen

Abbate Y La Mantia 
Eau de Cologne - Don José

€41,95
Dinsdag in huis
8 op voorraad
Kies een optie

Abbate Y La Mantia Eau de Cologne Don José is een fruitige, iconische geur geïnspireerd op de Italiaanse banaan en kokos plantages.

De samenstelling van deze geur bestaat uit sublieme tonen van kokosnoot en banaan die een sterke persoonlijkheid creëren. In de hartnoten geven jasmijn, meidoorn en kruidnagel een bloemige en pittige geur, terwijl vanille en kerkschors een warme en zoete basis aan de Cologne geven. 

  • Top: Kokosnoot, Banaan
  • Hart: Citrus, Jasmijn, Meidoorn, Kruidnagel
  • Basis: Vanille, Kurkschors

Breng een kleine hoeveelheid parfum aan op plekken waar je goed je hartslag voelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je pols, hals en de binnenkant van de elleboog. Het haar is ook een goede drager van parfum. In het haar ontwikkelt een parfum zich namelijk veel langzamer, waardoor de geur langer levendig blijft. Let wel op dat een parfum op basis van alcohol je haar kan uitdrogen. Spray daarom 1 tot 2 keer wat parfum in de lucht en loop door de ‘parfumwolk’.

Kenmerken

  • Geïnspireerd op de Italiaanse plantages

  • Fruitige, iconische geur met een sterke persoonlijkheid

  • Sublieme tonen van kokosnoot en banaan

5 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen