Je beoordeling toevoegen

Abbate Y La Mantia 
Aftershave Lotion - Isacco

€29,80
Dinsdag in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie

De naam 'Isacco' van deze aftershave is afgeleid van de natuurkundige Isaac Newton die door middel van een vallende appel de zwaartekracht had ontdekt en vandaar komt ook de heerlijke fruitige geur van deze aftershave lotion. Deze 100% biologische en vegetarische lotion kalmeert, verzorgt, hydrateert en hersteld de huid en helpt scheerirritaie te voorkomen. De fles van de lotion is speciaal ontworpen om UV-straling tegen te houden en de perfecte balans van deze lotion te beschermen.

Saffraan van Abbate A La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraankrokus, de saffraankrokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraankrokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

  1. Neem een gepaste hoeveelheid lotion.
  2. Breng dit aan op de geschoren huid.

aqua, alcohol *, glycerin, vus stigma extract, ricinus communis seed oil, perfume, tocopherol, allantoin, ascorbic acid, benzyl alcohol ethylhexylglycerin, ascorbic acid, crocus sati-sodium dehydroacetate.  * da agricoltura biologica / organic

Kenmerken

  • Heeft een fruitige geur

  • 100% biologisch

  • Zit in een speciale fles die de lotion beschermd

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen