Je beoordeling toevoegen

Abbate Y La Mantia 
Aftershave Lotion - Krokos

€34,70
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie
Uitverkocht

Deze aftershave lotion van Abbate Y La Mantia zou, met zijn heerlijke geur, eerder onder een parfum behoren dan onder aftershave. De aftershave is gemaakt van en ruikt naar de zelf verbouwde saffraan van Abbate Y La Mantia. De lotion zit in een speciale fles die, om de perfecte balans te behouden, UV-straling tegenhoudt. Dankzij de saffraan extracten is de lotion een natuurlijk desinfectiemiddel die de geschoren huid een goede verzorging geeft.

 

Saffraan van Abbate A La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraankrokus, de saffraankrokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraankrokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

  1. Neem een gepaste hoeveelheid lotion.
  2. Breng dit aan op de geschoren huid.

alcohol denat., aqua (water), perfume (fragrance), polysor bate 20, peg-40 hydrogenated castor oil menthol, dimethidia eugenol citronellol copolyol, tetrasodium

Kenmerken

  • Heeft een heerlijke saffraan geur

  • Natuurlijk desinfectiemiddel

  • Zit in een speciale fles om de perfecte balans te behouden

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen