Je beoordeling toevoegen
-10%

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep + Aftershave + Cologne - Vegano

€101,75
€91,58
Morgen in huis
Nog 1 op voorraad
Kies een optie

In deze set van Abbate Y La Mantia zit een scheerzeep om te genieten van een comfortabele scheerbeurt, een aftershave om de geschoren huid te verzorgen en een cologne om de scheerbeurt te eindigen met een heerlijke geur. Deze producten hebben allemaal de heerlijke vegano-geur, de geur van een frisse, zomerse wortelsalade.

Scheerzeep Vegano

Deze scheerzeep van Abbate Y La Mantia heeft, met topnoten van wortel en basisnoten van slablaadjes, een heerlijke geur van een frisse wortelsalade. De zeep is verrijkt plantaardige olie wat zorgt voor een plantaardige aroma. Ook heeft de zeep verzachtende eigenschappen die roodheid en scheerirritatie voorkomen en de huid heerlijk zacht maken.

Aftershave Vegano

Met deze aftershave lotion van Abbate Y La Mantia kun je genieten van een heerlijk zachte huid na het scheren zonder irritaties. De frisse geur van deze lotion komt tot stand door geurnoten van vers gesneden sla in combinatie met de heerlijke zoete geur van wortels. De lotion zit in een speciale fles die is ontworpen on UV-straling tegen te houden om de perfecte balans te behouden en de lotion te beschermen.

Cologne Vegano

De vegano cologne van Abbate Y La Mantia heeft de heerlijke geur van een frisse, zomerse salade. De geur van de cologne komt tot stand door topnoten van zoete meloen en aldehyde, middelnoten van lelietje-van-dalen en witte roos, en wordt ondersteund met basisnoten van witte muskus.

Saffraan van Abbate Y La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

 1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
 2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
 3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard of snor en masseer het schuim in de baardharen.
 4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
 5. Begin met scheren.
 6. Spoel het gezicht na het scheren met lauw water.
 7. Breng de aftershave lotion aan.
 8. Breng als afsluiter nog een beetje cologne aan achter de oren en op je nek.

Kenmerken

 • Geniet van een comfortabele scheerbeurt

 • Voorkomt scheerirritaties

 • Heeft een heerlijke frisse geur

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen