Je beoordeling toevoegen
-10%

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep + Aftershave + Cologne - Monet

€101,75
€91,58
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie

Deze scheerset van Abbate Y La Mantia bevat een scheerzeep die zorgt voor een fijne scheerbeurt, een aftershave die de geschoren huid verzorgt en eventuele irritaties voorkomt en een cologne die de scheerbeurt compleet maakt met een heerlijke, frisse lelie-geur. Met deze scheerset kun je genieten van een uiterst comfortabele scheerbeurt met een heerlijke geur.

Scheerzeep Monet

Deze nieuwe formule scheerzeep van Abbate Y La Mantia is 100% biologisch en vegetarisch. De geur van de zeep is geïnspireerd door de kunstwerken van de Franse schilder Monet, de zeep heeft namelijk een heerlijke waterlelie geur en de natuurlijke zuren zorgen voor een gladde en gehydrateerde huid.

Aftershave Monet

Deze aftershave lotion van Abbate Y La Mantia neemt je, met zijn heerlijke waterlelie geur, mee naar de setting van het bekende waterlelie schilderij van de Franse schilder, Monet. De lotion zit in een speciale, UV-straling tegenhoudende fles om de lotion te beschermen en zijn perfecte balans te behouden. De lotion is vrij van parabenen, is niet getest op dieren en is volledig biologisch en vegetarisch.

Cologne Monet

Deze cologne van Abbate Y La Mantia is een eerbetoon aan de Franse schilder Claude Monet. Monet staat bekend om zijn impressionistische schilderijen. Op vele schilderijen van Monet waren waterlelies te zien en daarom heeft deze cologne ook een heerlijke geur die je doet denken aan waterlelie.

Saffraan van Abbate Y La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

 1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
 2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
 3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard of snor en masseer het schuim in de baardharen.
 4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
 5. Begin met scheren.
 6. Spoel het gezicht na het scheren met lauw water.
 7. Breng de aftershave lotion aan.
 8. Breng als afsluiter nog een beetje cologne aan achter de oren en op je nek.

Kenmerken

 • Geïnspireerd door de Franse schilder Claude Monet

 • Heeft een heerlijke waterlelie-geur

 • Zorgt voor een complete scheerbeurt

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen