Je beoordeling toevoegen
-10%

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep + Aftershave + Cologne - Crumiro

€110,95
€99,86
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie

Geniet van een heerlijke scheerbeurt en de heerlijke geur van verse koekjes met deze scheerset van Abbate Y La Mantia. De set bevat een scheerzeep voor een comfortabele scheerbeurt, een aftershave om de geschoren huid vervolgens te verzorgen en een cologne om de scheerbeurt af te sluiten met een heerlijke geur.

Scheerzeep Crumiro

De crumiro scheerzeep van Abbate Y La Mantia is een fijne scheerzeep die de huid vanaf de eerste aanraking perfect hydrateert. De geur van de zeep neemt je mee naar de keuken van een Italiaanse grootmoeder die krumiri’s staat te bakken. De krumiri is een traditioneel Italiaans koekje wat vaak wordt gegeten met of ondergedompeld in wijn, likeuren en thee. Buiten het verzorgen van de huid helpt de zeep ook bij het verminderen van stress en slapeloosheid.

Aftershave Crumiro

Deze aftershave lotion van Abbate Y La Mantia zit in een speciale fles die UV-straling tegenhoudt waardoor de balans van de lotion wordt behouden. De geur van de lotion neemt je mee naar een koekjeswinkel waar de traditionele krumiri koekjes vers worden gebakken. De lotion bevat vele natuurlijke ingrediënten wat zorgt voor een zeer aangenaam gevoel van de huid.

Cologne Crumiro

Deze cologne van Abbate Y La Mantia heeft een heerlijke geur die je mee neemt naar een keuken waar net verse krumiri koekjes zijn gebakken. De geur komt tot stand door topnoten van verbrande tarwe, middelnoten van kruiden, en wordt ondersteund met basisnoten van verbrande muskus, vanille, tonkaboon en karamel. De krumiri is een traditioneel Italiaans koekje dat wordt beschouwd als een echte Italiaanse delicatesse.

Saffraan van Abbate Y La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

 1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
 2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
 3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard of snor en masseer het schuim in de baardharen.
 4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
 5. Begin met scheren.
 6. Spoel het gezicht na het scheren met lauw water.
 7. Breng de aftershave lotion aan.
 8. Breng als afsluiter nog een beetje cologne aan achter de oren en op je nek.

Kenmerken

 • Heeft de heerlijke geur van vers gebakken koekjes

 • Geeft je een comfortable scheerbeurt

 • Voorkomt scheerirritaties

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen