Je beoordeling toevoegen
-10%

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep + Aftershave + Cologne - Don José

€101,75
€91,58
Dinsdag in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

De Don José lijn is een eerbetoon aan de grootvader van de eigenaar van Abbate Y La Mantia, Don José. De set bevat een scheerzeep, aftershave en een cologne die elkaar perfect aanvullen en zorgen voor een onvergetelijke scheerervaring.

Scheerzeep Don José

Deze scheerzeep van Abbate Y La Mantia is een eerbetoon aan Don José, de grootvader van de eigenaar van Abbate Y La Mantia. Don José was de eigenaar en teler van een grote kokos- en banaanplantage en deze zeep neemt je, met de heerlijke geuren van kokosnoot en banaan, mee naar de plantage van Don José. Deze 100% biologische zeep is vrij van parabenen, is niet getest op dieren en is volledig vegetarisch.

Aftershave Don José

Deze afstershave van Abbate Y La Mantia is een 100% biologische en vegetarische aftershave, is vrij van parabenen en is niet getest op dieren van Abbate Y La Mantia is een eerbetoon aan de grootvader van de eigenaar van Abbate Y La Mantia, Don José. Don José was eigenaar van een grote bananen en kokosnootplantage en vandaar komt dus ook de heerlijke banaan-kokosnootgeur van deze aftershave. Om de perfecte balans van de lotion te behouden, zit de aftershave in een speciale fles die UV-straling tegenhoudt.

Cologne Don Jose'

Deze cologne van Abbate Y La Mantia is speciaal ontworpen als eerbetoon aan de grootvader van de eigenaar van Abbate Y La Mantia, Don José. Don José was een teler en eigenaar van een grote banaan en kokos plantage en vandaar komt de fruitige geur van deze cologne. De geur komt tot stand door topnoten van kokosnoot en banaan, middelnoten van citrus, jasmijn, meidoorn en kruidnagel, en wordt ondersteund met basisnoten van vanille en kurkschors.

Saffraan van Abbate Y La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

 1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
 2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
 3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard of snor en masseer het schuim in de baardharen.
 4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
 5. Begin met scheren.
 6. Spoel het gezicht na het scheren met lauw water.
 7. Breng de aftershave lotion aan.
 8. Breng als afsluiter nog een beetje cologne aan achter de oren en op je nek.

Kenmerken

 • Eerbetoon aan Don José

 • Heeft een fruitige geur

 • Zorgt voor een onvergetelijke scheerervaring

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen