Je beoordeling toevoegen
-10%

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep + Aftershave + Cologne - Isacco

€101,75
€91,58
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie

De bij elkaar passende scheerzeep, aftershave en cologne in deze set van Abbate Y La Mantia zorgen een een heerlijke scheerbeurt en een perfect resultaat. De set heeft een heerlijke fruitige geur waarbij fruitige, bloemige en warme geurnoten worden gemixt.

Scheerzeep Isacco

Buiten het zorgen van een perfect resultaat helpt deze scheerzeep van Abbate Y La Mantia bij het voorkomen van rimpels in het gezicht. De naam 'Isacco' is afgeleid van de natuurkundige Isaac Newton die door middel van een vallende appel de zwaartekracht had ontdekt en vandaar komt ook de heerlijke fruitige geur van deze scheerzeep. De zeep zorgt voor een fijn schuim waardoor jij kunt genieten van een heerlijke scheerervaring.

Aftershave Isacco

De naam 'Isacco' van deze aftershave is afgeleid van de natuurkundige Isaac Newton die door middel van een vallende appel de zwaartekracht had ontdekt en vandaar komt ook de heerlijke fruitige geur van deze aftershave lotion. Deze 100% biologische en vegetarische lotion kalmeert, verzorgt, hydrateert en hersteld de huid en helpt scheerirritaie te voorkomen. De fles van de lotion is speciaal ontworpen om UV-straling tegen te houden en de perfecte balans van deze lotion te beschermen.

Cologne Isacco

De fruitige geur van deze cologne van Abbate Y La Mantia komt tot stand door fruitige topnoten, bloemige middelnoten en word ondersteund door basisnoten van hout en mos. Abbate Y La Mantia heeft voor de fruitige geur gekozen omdat deze cologne een eerbetoon is aan Isaac Newton. Isaac Newton was een natuurkundige die, door het van een appel uit de boom, de zwaartekracht heeft ontdekt.

Saffraan van Abbate Y La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

 1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
 2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
 3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard of snor en masseer het schuim in de baardharen.
 4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
 5. Begin met scheren.
 6. Spoel het gezicht na het scheren met lauw water.
 7. Breng de aftershave lotion aan.
 8. Breng als afsluiter nog een beetje cologne aan achter de oren en op je nek.

Kenmerken

 • Heeft een fruitige geur

 • Geïnspireerd door Isaac Newton

 • Zorgt voor een fijne scheerbeurt zonder scheerirritaties

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen