Je beoordeling toevoegen
-10%

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep + Aftershave + Cologne - Krokos

€144,70
€130,00
Morgen in huis
Nog 3 op voorraad
Kies een optie

Deze scheerset van Abbate Y La Mantia is met zijn hoge dosis aan saffraan hét meesterwerk van Abbate Y La Mantia. De set bevat een scheerzeep om een perfect scheerresultaat te behalen, een aftershave om de geschoren huid te verzorgen en een cologne om de scheerbeurt compleet te maken.

Scheerzeep Krokos

Deze scheerzeep is het meesterwerk van Abbate Y La Mantia. De zeep is tot stand gekomen toen Abbate Y La Mantia het gebruik van hun saffraan naar het hoogste niveau wilde brengen. Deze zeep is namelijk geen zeep met saffraan, maar zeep gemaakt van saffraan. Dit is dus 'verzeepte' saffraan en is 100% biologisch en vegetarisch tot stand gekomen. De zeep heeft hierdoor de heerlijke geur van saffraan en zorgt voor een ultieme verzorging van de huid.

Aftershave Krokos

Deze aftershave lotion van Abbate Y La Mantia zou, met zijn heerlijke geur, eerder onder een parfum behoren dan onder aftershave. De aftershave is gemaakt van en ruikt naar de zelf verbouwde saffraan van Abbate Y La Mantia. De lotion zit in een speciale fles die, om de perfecte balans te behouden, UV-straling tegenhoudt. Dankzij de saffraan extracten is de lotion een natuurlijk desinfectiemiddel die de geschoren huid een goede verzorging geeft.

Cologne Krokos

Deze cologne van Abbate Y La Mantia neemt je, met zijn heerlijke saffraan geur, mee naar een van de saffraan velden waar Abbate Y La Mantia zijn eigen saffraan verbouwd. De geur komt tot stand door topnoten van saffraan blad, middelnoten van saffraan stamper, en wordt ondersteund met lichte basisnoten van muskus en sandelhout

Saffraan van Abbate Y La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

 1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
 2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
 3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard of snor en masseer het schuim in de baardharen.
 4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
 5. Begin met scheren.
 6. Spoel het gezicht na het scheren met lauw water.
 7. Breng de aftershave lotion aan.
 8. Breng als afsluiter nog een beetje cologne aan achter de oren en op je nek.

Kenmerken

 • Hét meesterwerk van Abbate Y La Mantia

 • Verrijkt met saffraan

 • Zorgt voor een overheerlijke scheerbeurt.

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen