Je beoordeling toevoegen
-10%

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep + Aftershave + Cologne - Matteo 9,12

€101,75
€91,58
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie

De matteo 9,11 lijn van Abbate Y La Mantia heeft een heerlijke geur die is geïnspireerd door de drie wijze uit het oosten die cadeaus kwamen brengen aan het pasgeboren kindje Jezus. De set bevat een scheerzeep, aftershave en een cologne die met elkaar zorgt voor een heerlijke scheerbeurt.

Scheerzeep Matteo 9,11

Deze Matteo 9,11 scheerzeep van Abbate Y La Mantia is gemaakt van speciale oliën uit Marokko. De scheerzeep bevat ook oliën van de bijvoet plant die irritatie van het scheermes voorkomt, de bijvoet plant werd vroeger de 'heksenplant' genoemd vanwege zijn 'magische' helende eigenschappen. De zeep heeft een heerlijke geur van wierook en mirre en hydrateert de huid, versterkt het zenuw- en vaatstelsel en verlaagd je lichaamstemperatuur na het scheren. De zeep heeft een heerlijke geur van wierook en mirre.

Aftershave Matteo 9,11

De Matteo 9.11 aftershave lotion is de eerste aftershave lotion die niet gemaakt is van ethylalcohol, maar van een gist. De lotion is 100% biologisch en vegetarisch, is niet getest op dieren en is vrij van parabenen. Om de lotion te beschermen en de perfecte balans te behouden, zit de lotion in een speciale fles die UV-straling tegenhoudt. De geur van wierook en mirre neemt je mee naar het verhaal van de drie wijzen die cadeaus mee namen voor het pasgeboren kindje Jezus.

Cologne Matteo 9,11

Deze cologne is geïnspireerd door het verhaal van de drie wijzen uit het oosten die cadeaus kwamen brengen naar het pasgeboren kindje Jezus. De heerlijke geur komt tot stand door topnoten van wijn, middelnoten van kruidnagel, en wordt ondersteund met basisnoten van bessen, wierook en mirre.

Saffraan van Abbate Y La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

 1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
 2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
 3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard of snor en masseer het schuim in de baardharen.
 4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
 5. Begin met scheren.
 6. Spoel het gezicht na het scheren met lauw water.
 7. Breng de aftershave lotion aan.
 8. Breng als afsluiter nog een beetje cologne aan achter de oren en op je nek.

Kenmerken

 • Geïnspireerd door de drie wijzen uit het oosten

 • Verrijkt met zelf verbouwde saffraan

 • Zorgt voor een heerlijke scheerbeurt

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen