Je beoordeling toevoegen
-6%

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep + Aftershave Lotion - Don José

€58,80
€55,00
Maandag in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie

Scheerzeep Don José

Deze scheerzeep van Abbate Y La Mantia is een eerbetoon aan Don José, de grootvader van de eigenaar van Abbate Y La Mantia. Don José was de eigenaar en teler van een grote kokos- en banaanplantage en deze zeep neemt je, met de heerlijke geuren van kokosnoot en banaan, mee naar de plantage van Don José. Deze 100% biologische zeep is vrij van parabenen, is niet getest op dieren en is volledig vegetarisch.

Aftershave Lotion Don José

Deze aftershave van Abbate Y La Mantia is een 100% biologische en vegetarische aftershave, is vrij van parabenen en is niet getest op dieren van Abbate Y La Mantia is een eerbetoon aan de grootvader van de eigenaar van Abbate Y La Mantia, Don José. Don José was eigenaar van een grote bananen en kokosnootplantage en vandaar komt dus ook de heerlijke banaan-kokosnootgeur van deze aftershave. Om de perfecte balans van de lotion te behouden, zit de aftershave in een speciale fles die UV-straling tegenhoudt.

Saffraan van Abbate A La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

  1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
  2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
  3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard en masseer het schuim in de baardharen.
  4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
  5. Begin met scheren.
  6. Spoel het gezicht af met water.
  7. Breng de aftershave lotion aan op het gezicht.

Kenmerken

  • Heeft een fruitige geur

  • 100% biologisch

  • Niet getest op dieren

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen