Je beoordeling toevoegen
-6%

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep + Aftershave Lotion - Matteo 9,11

€58,80
€55,00
Maandag in huis
Nog 2 op voorraad
Kies een optie

Scheerzeep Matteo 9,11

Deze Matteo 9,11 scheerzeep van Abbate Y La Mantia is gemaakt van speciale oliën uit Marokko. De scheerzeep bevat ook oliën van de bijvoet plant die irritatie van het scheermes voorkomt, de bijvoet plant werd vroeger de 'heksenplant' genoemd vanwege zijn 'magische' helende eigenschappen. De zeep heeft een heerlijke geur van wierook en mirre en hydrateert de huid, versterkt het zenuw- en vaatstelsel en verlaagd je lichaamstemperatuur na het scheren. De zeep heeft een heerlijke geur van wierook en mirre.

Aftershave Lotion Matteo 9,11

De Matteo 9.11 aftershave lotion is de eerste aftershave lotion die niet gemaakt is van ethylalcohol, maar van een gist. De lotion is 100% biologisch en vegetarisch, is niet getest op dieren en is vrij van parabenen. Om de lotion te beschermen en de perfecte balans te behouden, zit de lotion in een speciale fles die UV-straling tegenhoudt. De geur van wierook en mirre neemt je mee naar het verhaal van de drie wijzen die cadeaus mee namen voor het pasgeboren kindje Jezus.

Saffraan van Abbate A La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraankrokus, de saffraankrokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraankrokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

  1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
  2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
  3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard en masseer het schuim in de baardharen.
  4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
  5. Begin met scheren.
  6. Spoel het gezicht met water na het scheren.
  7. Breng de aftershave lotion aan op het gezicht.

Kenmerken

  • Bevat 'magische' oliën

  • Hydrateert de huid

  • Helpt scheerirritatie te voorkomen

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen