Marinus K.
De don jose. Een toppertje die hoog in mn assortiment staat. En dat zegt wel wat met meer als 40 zepen. Het is een zeep die erg makkelijk opschuimd. Ook zorgt hij dat je mes heerlijk glijd en scheert. Ook de geur blijft lekker hangen. Heerlijk cocos en banaantjes, lekker tropisch. Helemaal als je de set compleet heb met de aftershave en cologne.
01 May 2020
Je beoordeling toevoegen

Abbate Y La Mantia 
Scheerzeep - Don José

€29,00
Tijdelijk uitverkocht
Kies een optie
Uitverkocht

Deze scheerzeep van Abbate Y La Mantia is een eerbetoon aan Don José, de grootvader van de eigenaar van Abbate Y La Mantia. Don José was de eigenaar en teler van een grote kokos- en banaanplantage en deze zeep neemt je, met de heerlijke geuren van kokosnoot en banaan, mee naar de plantage van Don José. Deze 100% biologische zeep is vrij van parabenen, is niet getest op dieren en is volledig vegetarisch.

 

Saffraan van Abbate A La Mantia

De producten van Abbate A La Mantia bevatten hun zelf verbouwde saffraan. Saffraan is afkomstig van de saffraan krokus, de saffraan krokus is een bloem die maar acht dagen per jaar bloeit. Om saffraan te krijgen moet je de stampers van de bloem scheiden en dat wordt allemaal met de hand gedaan. Om 1 gram saffraan te krijgen heb je maar liefst honderdvijftig saffraan krokussen nodig en dat is de reden dat saffraan ook wel het 'rode goud' wordt genoemd. Saffraan is een antioxidant, heeft een geneeskrachtige werking, hersteld de huidcellen, is geschikt voor alle huidtypes en activeert de stofwisseling.

  1. Neem een kleine hoeveelheid scheerzeep.
  2. Klop dit om met een vochtige kwast in een scheerkom.
  3. Breng het schuim aan met een scheerkwast op de baard en masseer het schuim in de baardharen.
  4. Herhaal dit eventueel een paar keer voor het beste resultaat.
  5. Begin met scheren.

Kenmerken

  • Heeft een fruitige geur

  • 100% biologisch

  • Niet getest op dieren

4 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen