Terug
75 products
-30%
€118,95
€83,26
Terug
75 products

Acca Kappa

Acca Kappa biedt hoogwaardige en exclusieve verzorging en geuren van Italiaanse bodem. Gemaakt met liefde en passie voor vakmanschap en het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

Geschiedenis:

Acca Kappa is opgericht in 1869 door de jonge Pruisische handelaar Hermann Krüll. Tijdens zijn verblijf in Venetië en Savona maakte hij kennis met de grote vraag naar luxe artikelen van de veeleisende bewonders van het welvarende Venetië. Onder de naam Acca Kappa stratte hij in 1869 met de productie van persoonlijke verzorgingsmiddellen, borstels en scheerkwasten. In korte tijd werd Acca Kappa een toonaangevend merk in dit gebied.

Merk Strategie:

De Retail Strategioe van Acca Kappa bestaat uit twee peilers die de kwaliteit van Acca Kappa onderstrepen, namelijk persoonlijke verkoop en vakmanschap. Persoonlijke verkoop vind je bij ons terug in de bereikbaarheid van de klantenservice en in productkennis van de Acca Kappa producten. Vakmanschap vind je terug in ieder Acca Kappa product. Voor de fabricage van de producten wordt gewerkt met de mooiste materialen en ingrediënten. Waar kan wordt gebruik gemaakt van natuurlijke bronnen, zoals hout voor de kwasten en borstel en essentiële oliën van plantaardige afkomst voor de huidverzorgings producten. Deze grondstoffen worden duurzaam gewonnen, zo vind er herplanting plaats voor het gebruikte hout.

Verzorgingslijnen:

Op dit moment bieden wij met The Alpha Men de volgende verzorgingslijnen aan van Acca Kappa; 1869, Muschio Bianco en de Barber Shop Collection. Drietal uitgebreide lijnen met een compleet assortiment aan verzorgingsproducten. De drie lijnen hebben alle drie een eigen identiteit wt betreft geur en samenstelling van de producten. Zo is de 1869 een klassiek kruidige lijn met een mannelijke geur, is de Muschio Bianco een lijn met een verfrissende geur en een Mediterrane harmonie. De Barber Shop Collection is geheel toegwijd aan de verzorging van de baard en de snor met speciaal daarop afgestemde producten en een frisse Mint-achtige geur.

Naast deze lijnen bevat ons assortiment ook de beroemde Eau de Parfums van Acca Kappa.