Je beoordeling toevoegen
-10%

Ace High Co 
Black Cat Pomade + Shampoo + Conditioner

€56,85
€50,95
Tijdelijk uitverkocht

De Ace High Co Black Cat Pomade + Shampoo + Conditioner is ideaal voor op reis omdat het alles bevat om je haar te verzorgen en te stylen. De set bevat namelijk een shampoo om je haar te reinigen en te verzorgen, een conditioner om dit te versterken en je haar lekker zacht te makken, en een pomade om een mooi kapsel te creëren.

Black Cat Pomade

Een Pomade brouwer, zonder een echte Pomade... Dat kan natuurlijk niet, moeten ook de gasten van Ace High Co. gedacht hebben. Daarom presenteren we de Black Cat Pomade, een echte klassieker op olie-basis. De pomade is handgemaakt in Rochester, USA en komt in een gouden verpakking met een authentieke uitstraling. De Pomade is simpel met maar 6 ingrediënten en een echte klassieker met Petrolatum als hoofdingrediënt. Samen met de fantastische Ace High Co geur is deze Pomade een klassieker in wording. Gemakkelijk aan te brengen en geeft je haar een High Hold, en High Shine.

Geur: Orange Peel & Eucalyptus

Shampoo

Deze shampoo van Ace High Co. is ontworpen met een unieke formule die jouw haar de beste verzorging geeft. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik en beschermd je haar. Voor de beste verzorging van je haar kun je na het gebruik van deze shampoo de conditioner van Ace High Co. gebruiken.

Geur: Orange Peel & Eucalyptus

Conditioner

Deze conditioner van Ace High Co. Is ontworpen met een unieke formule die je haar na het wassen met shampoo nog meer verzorgen. De conditioner voedt, beschermd, en hydrateert je haar, waardoor je haar langer gezond blijft. Ook vult deze conditioner de vetten die de shampoo heeft opgelost weer aan.

Geur: Orange Peel & Eucalyptus

Black Cat Pomade

  1. Neem een gewenste hoeveelheid pomade.
  2. Wrijf dit tussen je handen totdat het zacht is geworden.
  3. Breng dit aan in droog haar.
  4. Breng je haar in model.

Conditioner

    1. Neem een gewenste hoeveelheid conditioner in je hand.
    2. Masseer dit in nat haar en de hoofdhuid.
    3. Laat dit goed intrekken.
    4. Spoel de conditioner uit.

Shampoo

   1. Neem een gewenste hoeveelheid shampoo in je hand.
   2. Masseer dit in nat haar en de hoofdhuid.
   3. Laat dit even intrekken.
   4. Spoel de shampoo uit.

Kenmerken

 • Ideaal voor op reis

 • Zorgt voor heerlijk zacht haar

 • Heeft een glanzende afwerking

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen