Je beoordeling toevoegen
-10%

Ace High Co 
Blue Suede Clay + Shampoo + Conditioner

€59,85
€53,95
Tijdelijk uitverkocht

Met de Ace High Co Blue Suede Clay + Shampoo + Conditioner kun je genieten van gezonde haren in een perfect kapsel. In de set zit een shampoo om je haar te reinigen en te verzorgen, een conditioner om deze aspecten te versterken en de set bevat de blue suede clay waarmee je je haar kunt modelleren tot het perfecte kapsel.

Blue Suede Clay

De Blue Suede Clay van Ace High Co, een water-basis Clay op basis van natuurlijke ingrediënten met een High hold en Matte Finish. De clay is handgemaakt in Rochester, USA en komt in een glazen verpakking met een authentieke uitstraling. De Clay is eigenlijk een variant op de Pomade met net iets andere ingrediënten. De Pomade is qua ingrediënten uit elkaar gehaald. De basis is gebleven en toevoegingen als Bentonite Clay zorgen voor dat typische karakter van een Clay met een High Hold en Matte Finish. De Clay laat zich gemakkelijk uit het potje halen en verdeelt gemakkelijk door het haar. Met de geur van Sinaasappelschil en Eucalyptus heb je met de Blue Suede Clay een echte topper in huis.

Geur: Orange Peel & Eucalyptus

Shampoo

Deze shampoo van Ace High Co. is ontworpen met een unieke formule die jouw haar de beste verzorging geeft. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik, en beschermd je haar. Voor de beste verzorging van je haar kun je na het gebruik van deze shampoo de conditioner van Ace High Co. gebruiken.

Geur: Orange Peel & Eucalyptus

Conditioner

Deze conditioner van Ace High Co. is ontworpen met een unieke formule die je haar na het wassen met shampoo nog meer verzorgen. De conditioner voedt, beschermd, en hydrateert je haar, waardoor je haar langer gezond blijft. Ook vult deze conditioner de vetten die de shampoo heeft opgelost weer aan.

Geur: Orange Peel & Eucalyptus

Blue Suede Clay

  1. Neem een gewenste hoeveelheid pomade.
  2. Wrijf dit tussen je handen totdat het zacht is geworden.
  3. Breng dit aan in droog haar.
  4. Breng je haar in model.

Conditioner

    1. Neem een gewenste hoeveelheid conditioner in je hand.
    2. Masseer dit in nat haar en de hoofdhuid.
    3. Laat dit goed intrekken.
    4. Spoel de conditioner uit.

Shampoo

   1. Neem een gewenste hoeveelheid shampoo in je hand.
   2. Masseer dit in nat haar en de hoofdhuid.
   3. Laat dit even intrekken.
   4. Spoel de shampoo uit.

Kenmerken

 • Verzorgt het haar

 • Zorgt voor een goed kapsel

 • Bestaat uit een shampoo, conditioner en een clay

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen