Je beoordeling toevoegen
-10%

Ace High Co 
Original Pomade + Shampoo + Conditioner

€59,85
€53,95
Tijdelijk uitverkocht

De Ace High Co Original Pomade + Shampoo + Conditioner bevat een shampoo om het haar te reinigen en te verzorgen, een conditioner die zorgt voor nog meer verzorging en heerlijk zacht haar, en als laatste bevat de set de original pomade waarmee je een perfect kapsel kunt maken met een mooie glans.

Original Pomade

De Original Pomade van Ace High Co, een water-basis Pomade op basis van natuurlijke ingrediënten met een medium hold en shine. De Pomade is handgemaakt in Rochester, USA en komt in een glazen verpakking met een authentieke uitstraling. De Pomade is vrij vloeibaar en heeft de dikte van een lotion/creme. In de handen wrijf je de Pomade op en dan komen de eigenschappen van deze Pomade echt naar voren. De Medium Hold houdt je haar de hele dag op zijn plaats en de Medium Shine zorgt voor een prachtige afwerking. Geschikt voor alle haartypes en doordat het op water-basis is, is deze gemakkelijk uit te wassen.

Geur: Orange Peel & Eucalyptus

Shampoo

Deze shampoo van Ace High Co. is ontworpen met een unieke formule die jouw haar de beste verzorging geeft. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik, en beschermd je haar. Voor de beste verzorging van je haar kun je na het gebruik van deze shampoo de conditioner van Ace High Co. gebruiken.

Geur: Orange Peel & Eucalyptus

Conditioner

Deze conditioner van Ace High Co. Is ontworpen met een unieke formule die je haar na het wassen met shampoo nog meer verzorgen. De conditioner voedt, beschermd, en hydrateert je haar, waardoor je haar langer gezond blijft. Ook vult deze conditioner de vetten die de shampoo heeft opgelost weer aan.

Geur: Orange Peel & Eucalyptus

Original Pomade

  1. Neem een gewenste hoeveelheid pomade.
  2. Wrijf dit tussen je handen totdat het zacht is geworden.
  3. Breng dit aan in droog haar.
  4. Breng je haar in model.

Conditioner

    1. Neem een gewenste hoeveelheid conditioner in je hand.
    2. Masseer dit in nat haar en de hoofdhuid.
    3. Laat dit goed intrekken.
    4. Spoel de conditioner uit.

Shampoo

   1. Neem een gewenste hoeveelheid shampoo in je hand.
   2. Masseer dit in nat haar en de hoofdhuid.
   3. Laat dit even intrekken.
   4. Spoel de shampoo uit.

Kenmerken

 • Water-basis pomade

 • Verzorgt het haar en de hoofdhuid

 • Geschikt voor alle haartypes

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen