kurt D.
mijn gemilimitreerd kopje ontwikkeld meer roos dan haar . alpecin is mijn copin.
01 May 2020
Mitchell P.
Perfect spul. Al jaren loop ik met jeuk op mijn hoofd zodra mijn wax is uitgespoeld, altijd gedacht aan roos maar niks werkte. Alpecin werkt tegen roos maar ook tegen een droge hoofdhuid, eindelijk kan ik weer krabben waar een man hoort te krabben en mij daar volledig op focussen. Dankjewel!
06 Dec 2019
Uw review toevoegen

Alpecin 
Dubbel-Effect Shampoo

€9,90
Morgen in huis
10+ op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Dit zijn de twee meest voorkomende hoofdhuid-problemen van mannen: haaruitval en roos. Het Onderzoeksinstituut Dr. Wolff heeft daarom de Alpecin Dubbel-Effect Cafeïne Shampoo ontwikkeld, een shampoo die beide problemen tegelijkertijd doeltreffend aanpakt.

1e effect:
Tijdens de eerste fase verwijdert de Dubbel-Effect Cafeïne Shampoo de verharde hoorncellen en maakt de hoofdhuid vrij van roos. De combinatie van salicylzuur en piroctone olamine, twee werkzame anti-roos stoffen, is vanuit dermatologisch oogpunt aan te bevelen omdat er zo met alle dermatologisch aspecten van cosmetische roosvorming rekening wordt gehouden:

  • - milde verwijdering van roos
  • - anti-ontstekende werking
  • - anti-oxidatieve werking ofwel een verhoging van de weerstand
  • - antimicrobiële eigenschappen.

Deze combinatie werd tot nu toe uitsluitend in producten ingezet die in de apotheek verkrijgbaar waren in de vorm van dermatologische anti-roos oplossing. De combinatie zorgt voor een nauwkeurige en milde micro-peeling en vermindert jeuk op de hoofdhuid.

2e effect:
Doordat de hoofdhuid nu vrij is van roos, is ook de weg vrij voor het cafeïne-complex. Alpecin Dubbel-Effect Cafeïne Shampoo bevat een hoge dosis cafeïne die tijdens het haarwassen in de haarwortels doordringt. Na 120 sec. inwerktijd is het effect al aantoonbaar. De werkstof vormt in de haarwortel een 24-uurs reserve en beschermt de haarwortels tegen een vroegtijdig 'inslapen'.

5 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen