KURT D.
geef ons dagelijks roos en alpecin verlost ons van het kwade
16 Mar 2021
kurt D.
mijn gemilimitreerd kopje ontwikkeld meer roos dan haar . alpecin is mijn copin.
01 May 2020
Je beoordeling toevoegen

Alpecin 
Shampoo - Dubbel-Effect

€9,90
Morgen in huis
10+ op voorraad
Voor 21:00 besteld?
Op werkdagen, morgen in huis.
Gratis verzending
Bij een bestelling vanaf €20,-
Wij scoren een /10
Beoordeeld door onze klanten
De tofste producten!
van prestigieuze en premium merken

Dit zijn de twee meest voorkomende hoofdhuid-problemen van mannen: haaruitval en roos. Het Onderzoeksinstituut Dr. Wolff heeft daarom de Alpecin Shampoo - Dubbel-Effect ontwikkeld, een shampoo die beide problemen tegelijkertijd doeltreffend aanpakt.

1e effect:
Tijdens de eerste fase verwijdert de Shampoo de verharde hoorncellen en maakt de hoofdhuid vrij van roos. De combinatie van salicylzuur en piroctone olamine, twee werkzame anti-roos stoffen, is vanuit dermatologisch oogpunt aan te bevelen omdat er zo met alle dermatologisch aspecten van cosmetische roosvorming rekening wordt gehouden:

  • milde verwijdering van roos
  • anti-ontstekende werking
  • anti-oxidatieve werking ofwel een verhoging van de weerstand
  • antimicrobiële eigenschappen.

Deze combinatie werd tot nu toe uitsluitend in producten ingezet die in de apotheek verkrijgbaar waren in de vorm van dermatologische anti-roos oplossing. De combinatie zorgt voor een nauwkeurige en milde micro-peeling en vermindert jeuk op de hoofdhuid.

2e effect:
Doordat de hoofdhuid nu vrij is van roos, is ook de weg vrij voor het cafeïne-complex. De shampoo bevat een hoge dosis cafeïne die tijdens het haarwassen in de haarwortels doordringt. Na 120 sec. inwerktijd is het effect al aantoonbaar. De werkstof vormt in de haarwortel een 24-uurs reserve en beschermt de haarwortels tegen een vroegtijdig 'inslapen'.

5 sterren uit 4 reviews
Uw review toevoegen