Terug
5 products
Terug
5 products

Alpecin

Alpecin is het merk dat haaruitval tegengaat met hun specialistische lijn haarverzorgingsproducten. Daarnaast kun je het merk kennen door hun grote sponsoring in de wielersport. De sponsoring van grote namen in de wielersport wordt gedaan om het merk met haarproducten meer op de kaart te zetten. Smart men.

Het merk staat voor lef en laat dit dan ook zeker merken. In de wielersport gebruiken ze ‘doping’ in hun campagnes, in de verzorgingsindustrie gebruiken ze cafeïne in hun producten. Alpecin denkt out of the box, maar denkt ook zeker met mannen mee. Het merk wil dat haaruitval verleden tijd is en blijft dan ook altijd innoveren. 

 

Ga haaruitval tegen

Van alle gevallen van haaruitval, is 80% erfelijk bepaald. De natuurlijke groeicyclus van de haarwortels wordt door het mannelijke hormoon testosteron verstoord wat resulteert in haaruitval en kale plekken. De cafeïne shampoo's van Alpecin verminderen dit ongewenste effect van testosteron waarmee de groeifase van de haarwortels wordt verlengt. Op die manier wordt haaruitval voorkomen.

Ook hoofdhuid problemen zoals jeuk en roos worden door middel van de speciaal afgestemde actieve bestanddelen in de producten van Alpecin tegengegaan.

 

Alpecin producten

Het merk heeft zich volledig gestort op de haarverzorging voor mannen. De aandacht wordt vooral gelegd op anti-haaruitvalshampoo en conditioner. Uiteraard hebben de mannen van Alpecin meerdere soorten shampoos voor verschillende problemen ontwikkeld. Anti-roos, haaruitval, jeuk, kalende plekken: Alpecin helpt je. 

 

Alpecin shampoo voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geraakt en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Alpecin? Bestel dan jouw Alpecin shampoo bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je shampoo al de volgende dag in huis!