Je beoordeling toevoegen

American Crew 
All-in-One Face Balm - SPF 15

€13,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

All-in-One Face Balm SPF 15 van American Crew, een Moisturizer met Anti Aging eigenschappen die speciaal is ontwikkeld voor de mannenhuid.

Deze All-in-One Face Balm is zeer licht voor de huid, trekt snel in en laat geen vettig gevoel achter. Je brengt de Face Balm op na het scheren of in de ochtend en verdeelt hem over je gezicht en hals. De Face Balm bevat hydraterende ingrediënten en gaat op die manier lijntjes en rimpeltjes, ontstaan door een tekort aan vocht, tegen.

 

Anti veroudering

Op lange termijn werkt de All-in-One Face Balm tevens als anti verouderingsmiddel. De American Crew balm met SPF 15 doet dit door het gebruik van innovatieve ingrediënten die vechten tegen veroudering en ingegroeide haren.

 

SPF 15 zonnefilter

De Face Balm van American Crew heeft een ingebouwde SPF 15 zonnefilter om huidveroudering ontstaan door UV-straling tegen te gaan en je huid tevens te beschermen tegen alle andere negatieve eigenschappen van de zon.

 

Voordelen

  • Kalmeert de net geschoren huid
  • Biedt uitstekende hydraterende eigenschappen
  • Gaat tekenen van vermoeidheid tegen
  • Helpt ingegroeide haartjes te voorkomen
  • Minder roodheid na het scheren
  • Anti veroudering

 

Over American Crew

American Crew biedt je de meest complete verzorgingsproducten van topkwaliteit, exclusief voor mannen. Het merk is ontstaan in de jaren 80 uit een behoefte vanuit barbershops om met producten te werken die werkelijk gemaakt zijn voor het haar, de baard en de huid van een man. Alle formules van American Crew zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bedoeld om het haar, de baard en het gezicht in een gezonde conditie te houden.

Gebruik deze Face Balm op een net geschoren huid. Verdeel de crème over je gezicht en hals na het scheren of gebruik het als een dagelijkse vochtinbrengende crème.

Kenmerken

  • Glanzend effect

  • Zorgt voor een egale huid

4 sterren uit 8 reviews
Uw review toevoegen