Michael
Deze ochtend het product voor het eerst gebruikt. Normaal gebruik ik een scheerschuim of scheergel voor de gevoelige huid. Na het scheren is mijn hals behoorlijk geïrriteerd, sneetjes en rode bultjes. Deze ochtend dit product dus voor het eerst gebruikt en de eerte indrukken zijn zeer positief. De huid ziet er niet rood uit en is minder geïrriteerd. Als dit flesje leeg is bestel ik zeker een nieuwe.
08 Mar 2020
Je beoordeling toevoegen

American Crew 
Ultra Gliding Scheerolie

€16,90
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

De Ultra Gliding Shave Oil is een vervangend product voor de reguliere scheergel of scheerzeep. Het voordeel van dit product is dat het transparant is en dat maakt het ideaal voor het bijhouden stylen van de bakkebaarden, ringbaarden en andere vormen. 3 tot 4 druppeltje scheerolie is genoeg om het gezicht te scheren. Deze scheerolie trekt sneller in dan normale scheergel en maakt de haren zeer zacht en dik, waardoor ze makkelijk en dieper af te scheren zijn. Minimaliseert de kans op snijwondjes en irritaties.

 

Verzachtende werking

Verzacht de baard en bereidt de huid voor op een gladde en comfortabele scheerbeurt zonder olieachtige resten achter te laten. Geformuleerd met een unieke mix van botanische ingrediënten en essentiële oliën, geschikt voor alle baardtypes.

 

Etherische oliën en scheren

Het gebruik van etherische olie voor het scheren is een goede optie als je een gevoelige huid hebt, of als je gewoon de uitdrogende en irriterende chemicaliën in veel scheerschuimen en -gels wilt vermijden. De olie helpt niet alleen om het scheermes gemakkelijker over je huid te laten glijden, het verzacht en hydrateert je huid ook en voorkomt irritatie.

 

Voordelen

  • Etherische oliën: helpt irritatie tijdens het scheren te voorkomen
  • Olijfolie PEG-7 Esters: Biedt een kenmerkende gladde huid en langdurige hydraterende effecten
  • Rijstzemelenolie: Bevat krachtige antioxidanten om veroudering tegen te gaan
  • Rozemarijnblad Olie: Biedt antimicrobiële en antiseptische eigenschappen


Over American Crew

American Crew biedt je de meest complete verzorgingsproducten van topkwaliteit, exclusief voor mannen. Het merk is ontstaan in de jaren 80 uit een behoefte vanuit barbershops om met producten te werken die werkelijk gemaakt zijn voor het haar, de baard en de huid van een man. Alle formules van American Crew zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bedoeld om het haar, de baard en het gezicht in een gezonde conditie te houden.

Maak het gezicht vochtig.

Pak 3 tot 4 druppeltjes Oil en masseer deze in op de te scheren plekken.

Verwijder na het scheren de Oil met water.

Laat een koude vochtige doek eventje op het gezicht rusten om de poriën te dichten.

Breng hierna een verkoelden en verzorgende Lotion aan.

Kenmerken

  • Ter vervanging van een scheergel of scheerzeep.

  • Transparant, dus ideaal voor het scheren van de gestylde baard.

  • Trekt sneller in de haren dan een gel of zeep.

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen