Terug
17 products
Terug
17 products

Arcadian

Arcadian is een ambachtelijk homebrew haar-en huidverzorgingsmerk waarvan de insteek ‘minimalisme’ is. Less is more dus. De thuisbasis van dit merk is Knoxville, Tennessee. Hier wordt de gehele lijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Elke product wordt dus ‘thuis’ met de hand gemaakt! Daarnaast worden er alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt in de producten van Arcadian.

Het merk is door hun minimalistische stijl uitgegroeid tot een enorm succesvol verzorgingsmerk. En dat vinden wij geen wonder. Homegrown in Tennessee.

 

Producten van Arcadian

Arcadian heeft verschillende haarstyling producten. In deze lijn zit bijvoorbeeld in een matte paste, styling pomade, clay pomade, texture cream, gel pomade en een styling clay. Uiteraard allemaal met natuurlijke ingrediënten.

Ook heeft Arcadian een complete lijn voor haarverzorging. Van shampoo, conditioner, leave-in-conditioner tot haarolie. Elk product is ontworpen om jouw haar zo gezond mogelijk te maken.

Last but not least, Arcadian heeft ook fijne skincare producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Je kunt kiezen uit een scrub, face wash en lippenbalsem

 

Arcadian producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Arcadian? Bestel dan jouw Arcadian producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!