joeri
Deze zeep in combo met de aftershave aangeschaft op aanraden van een Engelsman die ik volg op YouTube. Leuke geur, zeer rijk schuim en perfecte hydratatie....en neen, je vind er de geur van cannabis niet in terug, hoewel de naam dit doet vermoeden, hahahaha. Net zoals de rest van het A&E assortiment een scheerproduct op hoog niveau.
12 Nov 2021
Je beoordeling toevoegen

Ariana & Evans 
Scheerzeep - Cannabliss Santal

€24,95
Maandag in huis
Nog 2 op voorraad

Ariana & Evans Scheerzeep - Cannabliss Santal is een scheerzeep met een heerlijke geurkarakter. Zorgt voor een optimaal scheerresultaat!

Geurnoten: Cannabis, Cederhout, Sandelhout, Patchouli, Bloemen en Rum.

Het fijne is om voor het inzepen een goede scheerkwast te gebruiken. Maak de scheerkwast nat en ga over het scheerzeep heen. Klop het scheerzeep op, zodat het begint met schuimen. Breng het schuim aan op de huid. Nu ben je helemaal klaar om te beginnen met scheren!

Stearic Acid, Beef Tallow, Aqua, Goats Milk, Potassium Hydroxide, Kokum Butter, Shea Butter, Castor Oil, Cocoa Butter, Sodium Hydroxide, Glycerin, Manteca, Aloe Juice, Avocado Oil, Hemp Seed Oil, Apricot Kernal Seed Oil, Lanolin, Agave, Slippery Elm, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Silk Amino Acid, Tussah Silk, Marshmallow Root

Kenmerken

  • Schuimt gemakkelijk op

  • Beschermend de huid tijdens het scheren

  • Hydrateert de huid

  • Geur: Een mix van cannabis, cederwood, rum en sandalwood

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen