Barry Steverink
Na 5 weken wachten was het dan eindelijk zover , de zeep en splash zijn binnen! Ik heb al ervaring met deze zeep omdat ik een kleine sample in mijn bezit had. De zeep heeft een zeer uitgesproken en zeer krachtige fruit geur , zeg maar gerust geur explosie! De topnoten van ananas , banaan , passievrucht komen je tegemoet tijdens het opschuimen van deze crème! Het schuim is niet zo dik / lobbig zoals die bijvoorbeeld van een Stirling zeep maar eerder een yoghurt achtige consistentie. Dit doet overigens niet af van de hoogstaande kwaliteit! Het schuim beschermt echt zeer goed tegen de scherpte van je krabber , heeft een goede glide! Na 3 gangen voelt de huid zacht en soepel aan , zodat een balsem eigenlijk niet noodzakelijk is! De huid droogt namelijk niet uit. Ik zou zeggen twijfel geen seconde en schaf dit top setje gewoon aan! Je zult er geen spijt van krijgen!
10 Apr 2021
Je beoordeling toevoegen

Ariana & Evans 
Scheerzeep - SoCal Hipster

€22,95
Morgen in huis
8 op voorraad

Ariana & Evans Scheerzeep - SoCal Hipster is een scheerzeep met een zoet geurkarakter. Zorgt voor een optimaal scheerresultaat!

Geurnoten: Roze peper, ananas, banaan, passievrucht, mango, cade, eikenmos, sandelhout, cederhout en muskus.

Het fijne is om voor het inzepen een goede scheerkwast te gebruiken. Maak de scheerkwast nat en ga over het scheerzeep heen. Klop het scheerzeep op, zodat het begint met schuimen. Breng het schuim aan op de huid. Nu ben je helemaal klaar om te beginnen met scheren!

Stearic Acid, Beef Tallow, Aqua, Goats Milk, Potassium Hydroxide, Kokum Butter, Shea Butter, Castor Oil, Cocoa Butter, Sodium Hydroxide, Glycerin, Manteca, Aloe Juice, Avocado Oil, Hemp Seed Oil, Apricot Kernal Seed Oil, Lanolin, Agave, Slippery Elm, Sodium Lactate, Xanthan Gum, Silk Amino Acid, Tussah Silk, Marshmallow Root

Kenmerken

  • Schuimt gemakkelijk op

  • Beschermend de huid tijdens het scheren

  • Hydrateert de huid

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen