Terug
3 products
Terug
3 products

Armani

Het Italiaanse klassieke merk Armani heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Wereldwijd bekend en geroemd, onder andere door hun heerlijke luxueuze geuren. De geuren van Armani zijn zorgvuldig samengesteld die persoonlijkheid belichamen. Daarnaast zijn de geuren subtiel maar altijd aanwezig en zorgen voor elegantie en expressiviteit. Armani geuren zijn geuren zoals geen ander.

 

Acqua di Gio

De Acqua di Gio Homme is één van de bekendste geurlijnen van Armani, en dat is uiteraard met een reden. Acqua di Gio is volledig geïnspireerd op de schoonheid van Pantelleria, een Italiaans eiland ten westen van Sicilië. Een eiland dat staat voor vrijheid, wind en water. 

De wervelwind van citrusgeuren, bloemen en aquatische noten zorgen voor een authenticiteit in de geur. Eikenmos en ceder zorgen voor een aards en mannelijk karakter, terwijl witte muskus en patchouli zorgen voor een sensualiteit in het karakter van de geur. Al met al een tijdloze, elegante, vrije en mannelijke geur voor de volwassen man.

 

Geurprofiel Acqua di Gio

Acqua di Gio is een frisse mannelijke geur die behoort tot de aquatische geurfamilie. 

Topnoten: Mandarijn, Bergamot, Sinaasappel, Jasmijn, Limoen, Neroli

Hartnoten: Rozemarijn, Roos, Jasmijn, Koriander, Nootmuskaat, Violen, Perzik

Basisnoten: Amber, Ceder, Eikenmos, Patchouli, Witte Muskus

 

Producten van Acqua di Gio

In deze heerlijke lijn van Armani is niet enkel een Eau de Toilette te vinden. Armani heeft namelijk verder gedacht en heeft meerdere producten in deze geur ontworpen. Zo heb je een Acqua di Gio deodorant spray en een compacte Acqua di Gio deodorant stick. Op die manier zal je deodorant dus perfect matchen met de heerlijke geur van je Armani luchtje. 

 

Acqua di Gio voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Armani? Bestel dan jouw Armani producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!