Rob V.
Ik ben in het trotse bezit van een baard die bekend staat als de Garibaldi met een mooie krulsnor. Jarenlang heb ik baardzeep onzin gevonden en maakte mijn baard met scheerzeep schoon of gewoon met een blok zeep. De Azbane Gentle Baard Zeep heb ik als laatste aangeschaft, domoor die ik ben. Had dit veel eerder moeten doen, losse haren weg en een zachte baard daardoor zéér goed te modelleren. Ook voel ik dat de huid onder mijn baard veel rustiger is. En dit alles voor maar €5,95
06 Apr 2021
Je beoordeling toevoegen
Bestseller

Azbane 
Argan Gentle Beard Soap

€5,95
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Deze Argan Gentle Beard Soap van Azbane is een heerlijke baardzeep en is verrijkt met verschillende pure Marokkaanse oliën. Deze oliën geven de baard en onderliggende huid een milde reiniging en verzorging wat resulteert in een prachtige, goed verzorgde baard. De zeep is perfect voor de gevoelige huid en is dagelijks te gebruiken.

Arganolie van Azbane

Azbane is de grootste producent en leverancier van Arganolie uit Marokko, arganolie is een ingrediënt dat in vrijwel alle producten van Azbane zit en het is erg goed voor het haar en de huid. Arganolie is een ingrediënt dat onder andere bestaat uit vetzuren, vitamine E en antioxidanten die een beschermlaagje op je haar aan legt waardoor het haar soepeler wordt en het een mooie glans krijgt. Ook is arganolie goed voor een droge huid en is het een anti-aging omdat de antioxidanten zorgen voor een goed herstel van de huid.

  1. Neem de gewenste hoeveelheid zeep.
  2. Masseer dit tijdens het douchen in je baard.

Kenmerken

  • Geschikt voor een gevoelige huid

  • Gemaakt van pure Marokkaanse oliën

  • Verwijderd onzuiverheden

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen