Terug
9 products
Terug
9 products

Azbane Baardolie

Azbane is een Marokkaans familiemerk dat vooral bekend staat door hun uitgebreide hoge kwaliteit baardolie assortiment. Ze hebben veel verschillende geuren zoals Tabacco & Vanille en Cedarwood & Nutmeg. Azbane is de grootste producent en leverancier van arganolie in Marokko. 

Arganolie kan zorgen voor een gezonde en stralende baard. Zo heeft het de eigenschappen om je droge baardharen te hydrateren, een jeukende/geïrriteerde huid te voorkomen en een gezonde haargroei bevorderen. Deze (eigen geproduceerde) arganolie is dan ook te vinden in elke beard oil van Azbane!

 

Wat is baardolie?

Baardolie is een zeer geconcentreerde olie dat ontzettend belangrijk is in je baardverzorging routine. De voedende ingrediënten in zo’n baardolie zijn noodzakelijk voor een goede bescherming van je baard én je huid die onder je baard ligt. Het resultaat? Een gezonde, goed verzorgde en glanzende baard. 

Ook zitten er verschillende soorten geuren aan beard oil. Voor elke man zit er wel wat bij. Van een lichte vanille tot en met een rokerige rum. Ook zijn er baardoliën zonder geuren te verkrijgen. 

 

Waarom moet je een baardolie gebruiken?

Baardolie houdt je baard gezond. De structuur van baardharen zijn een stuk stugger dan de haren op je hoofd en daarom hebben je baardharen een ander soort verzorging nodig. Een gezonde baard is helaas niet vanzelfsprekend. Je hebt namelijk geen natuurlijke oliën in je baard waardoor je baardharen zo droog zijn. Als je je baardharen vaak wast, zullen die haren nóg droger worden. Daarom heb je dus een beard oil nodig om die oliën in te brengen in je baard. Daarom is goede baardolie cruciaal! 

 

Voordelen van een baardolie:

  • Zorgt voor een glanze baard
  • Hydrateert je baardharen en je huid onder je baard
  • Voorkomt droge en stugge baardharen
  • Maakt de baardharen dikker waardoor deze er voller uitziet
  • Je baard zal heerlijk gaan ruiken
  • Voorkomt baardroos

 

Azbane baardolie kopen

Wil jij nou een goede beard oil van Azbane in huis halen? We got you. Wij hebben een uitgebreid assortiment baardoliën van Azbane waar 100% een goede match voor jou tussenzit. Dus, wil je een baardolie kopen? Voor 21:00 besteld is morgen in huis.