Je beoordeling toevoegen
-4%

Solomon's Beard 
Baard Balsem + Baardolie Black Octopus

€46,90
€44,95
Tijdelijk uitverkocht

Met deze set van Solomon's Beard geniet je van een mooi gemodelleerde en goed verzorgde baard. De set bestaat uit een baard balsem en een baard olie welke de baard een uitzonderlijke verzorging geven wat resulteert in een prachtige baard. Beide hebben de frisse, mannelijke Black Octopus-geur van Solomon's Beard.

 

Baard Balsem - Black Octopus

De Octopus-lijn krijgt weer een extra tentakel met deze Beard Balm gemaakt uit een zorgvuldig uitgezochte selectie aan natuurlijke oliën. Deze ingrediënten geven de baard onder andere een goede hydratatie, wat uitdroging voorkomt en resulteert in een heerlijke zachte baard. Ook is deze baard balsem niet alleen geschikt voor het voeden en verzorgen van de baard, maar ook voor het stylen van je baard. Zelfs de moeilijkste baarden zijn geen probleem voor deze Beard Balm. 

 

Baard Olie - Black Octopus

De Black Octopus Beard Oil van Solomon's Beard, een speciale limited edition Beard Oil met de zwarte pigmenten welke de inkt van de Octopus symboliseert.

De gebalanceerde mix van oliën verzacht de baardharen en dringt in de haren door om de vezels van de baardharen te versterken. De olie heeft een frisse mannelijke geur met noten van Citrus, Hout, Amber en Musk. De Baard Olie zorgt voor een verzorgde baard en met de verfijnde geur geeft het je een gevoel van luxe en weldaad.

De Beard Oil is transparant als je het uit de verpakking haalt, maar schudt de Beard Oil een paar keer en het 'inkt' van de Octopus vermengt zich met de olie en zorgt voor een zwarte Beard Oil.

Baard Balsem - Black Octopus

  1. Neem een kleine hoeveelheid en masseer het product warm en zacht tussen de handen
  2. Verdeel het product door de hele baard
  3. Masseer de baard voorzichtig
  4. Stijl of kam het in model naar wens

 

Baard Olie - Black Octopus

  1. Schudt de Baard Olie om het zwarte pigment over de olie te verdelen.
  2. Neem een aantal druppels en wrijf warm in de handen.
  3. Breng de Olie aan in de baard

Kenmerken

  • Geeft de baard een goede verzorging

  • Resulteert in een prachtige baard

  • Heeft een frisse, mannelijke geur

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen