Terug
26 products
Bestseller
€12,95
Abbate Y La Mantia
€30,00
Terug
26 products

Baard Conditioner

Wat is een baard conditioner?

De baard van een man krijgt heel wat te verduren. Wind, kou, wassen en stylen kunnen de talgproductie behoorlijk uitputten en uit balans brengen. Een conditioner voor de baard kan de talgproductie een handje helpen en de boel wat verzachten. Een baard conditioner is een vochtinbrengende uitwas behandeling die speciaal is ontwikkeld voor gezichtshaar. Baard conditioner bevat meestal ingrediënten die zowel de huid als het haar voeden en vocht vasthouden voor een gezondere, comfortabelere baard of snor. In onze top 10 baard conditioners hebben wij de allerbeste baard conditioners voor jou geselecteerd. Ga je voor het eerst een baard conditioner gebruiken? Grote kans dat een conditioner uit onze top 10 zal voldoen aan jouw wensen!

 

Waarom een speciale Baard Conditioner gebruiken?

De samenstelling van ingrediënten van een gewone conditioner is afgestemd op haren die qua lengte en dikte anders zijn dan baardharen. In een baard conditioner zitten ingrediënten om de haren en haarzakjes te voeden en knopen te voorkomen. De meeste ergernissen die mannen met een baard ondervinden, worden veroorzaakt door een gebrek aan hydratatie van de huid en het gezichtshaar. Strakheid, jeuk en baardroos om maar een paar hinderlijke dingen op te noemen. Baard conditioner verhelpt dit door jouw huid te voeden met voedingsstoffen en vitamines en vocht vast te houden met drager oliën. Het resultaat is zachter, beter (be)handelbaar gezichtshaar, naast een soepele en comfortabele huid.

 

Vervangen baardconditioners een baardolie, balsem, creme of boter?

Baard conditioner is ook een geweldig baardverzorgingsproduct wanneer je liever geen leave-in baardconditioner zoals baardolie, baardbalsem of baard crème / boter gebruikt. Hoewel het zeker geen 100% vervanging is voor één van de bovengenoemde producten, is het zeker handig voor mannen met bepaalde voorkeuren.

 

Voor wie is Baard Conditioner / Baardverzachter geschikt?

 • Elke man met een baard of een snor
 • Mannen met jeukend en/of ongemakkelijk gezichtshaar
 • Mannen met verward baardhaar
 • Mannen die een beklemmend gevoel in de huid onder hun gezichtshaar ervaren
 • Mannen met baardroos of schilfering
 • Mannen die geen baardolie of baardbalsem (willen) gebruiken

 

Hoe gebruik je Baard Conditioner?

 1. Reinig jouw baard en/of snor met jouw favoriete douche product en spoel deze grondig uit.
 2. Doe een kleine hoeveelheid baard conditioner in je handpalm en verdeel de baard conditioner gelijkmatig over jouw handen.
 3. Wrijf de baard conditioner door je gezichtshaar en op de huid daaronder Zorg ervoor dat je ook de uiteinden van je gezichtsharen bedekt.
 4. Laat de baard conditioner 2 tot 3 minuten in je baard / snor zitten om de conditioner te goed te laten intrekken.
 5. Spoel de baard conditioner grondig uit met warm water.


Bossman Beard Conditioner Magic
De Bossman Beard Conditioner Magic, de ultieme verzorging voor jouw baard. Versterkt, repareert en verzorgd jouw baard met een geur van Sandalwood & Vanille. De Beard Conditioner gebruik je als extra verzorging naast de reguliere shampoo, baardolie en baard balm. je wilt immers die baard waar je weken/maanden voor gespaard hebt wel in topconditie houden. Aan te brengen na het wassen van jouw baard, 2 minuutjes zijn werk laten doen en uitspoelen met voldoende water. De betaine in deze Conditioner wordt gewonnen uit Bieten Extract en zorgt ervoor dat de baardharen gerepareerd, verzorgd en versterkt worden.

Suavecito Beard Conditioner
Tam de ruigste baarden en wildste haren met deze natuurlijke Beard Conditioner van Suavecito; verzacht hersteld en verzorgd jouw baard. De Beard Conditioner is een wash-out Conditioner die je aanbrengt in je baard en een paar minuten laat zitten voordat je hem uitwast. De natuurlijke ingrediënten in deze conditioner zoals avocado olie, shea boter en olijfolie doen dan hun werk en herstellen jouw baard. Daarnaast heeft deze Conditioner een herstellende werking op de onderliggende huid, die vaak droog en schilferig aan kan voelen.

Reuzel Beard Foam - Wood & Spice
De Reuzel Beard Foam Wood & Spice is een conditioner voor je baard en een uniek product in de wereld van baardverzorging. De Wood & Spice laat een heerlijke geur achter. Je brengt de schuim in je baard om de haren en de onderliggende huid te verzorgen en te hydrateren. De Foam helpt jouw baard in model te brengen en licht te stylen. Jeuk, irritaties, droge huid en haren worden hiermee voorkomen, met een gezonde en verzorgde baard als resultaat.