Terug
33 products
De beste producten voor een korte (stoppel)baard
€53,95
Topproducten voor iedere baard
Meest complete set voor de langere baard
€102,95
Terug
33 products

Baardverzorging Set

Laten we eerlijk zijn: gezichtshaar hebben (en onderhouden) kan veel werk zijn. Naast een standaard huidverzorgingsroutine, moet je ook denken aan baardbalsems, oliën, wasbeurten en borstels. Maar de beloning is hoog: een mooie baard is het ultieme cadeau. Voor mannen die nieuw zijn in de wereld van gezichtshaar of degenen die hun benodigdheden willen vereenvoudigen of professionaliseren, is een baardverzorging set een geweldige optie.


Baardverzorging sets zijn beslist aan te raden omdat ze alle benodigdheden bevatten voor een perfect verzorgde baard. Meestal bevatten ze een borstel, kam, schaar, olie en balsem of wax voor styling, verzorging en onderhoud van jouw baard.

Hoe verzorg in mijn baard?

Er zijn een paar belangrijke stappen voor een goed verzorgde baard. Ten eerste moet je jouw baard schoon houden en regelmatig wassen, dit doe je met een baardshampoo. Als het droog is, gebruik je een borstel of een kam om het te ontwarren en eventuele knopen te verwijderen.

Idealiter trim je jouw baard om de paar weken, afhankelijk van de lengte. Als je onbekend bent met baardverzorging, kun je het beste de eerste paar keer naar een vertrouwde kapper gaan om te zien hoe een professional het doet. Als alternatief zijn er veel geweldige YouTube-tutorials voor het verzorgen van verschillende vormen en lengtes. Trimmen doe je dan uiteraard met jouw eigen baardtrimmer.

Uiteindelijk eindig je met baardolie of balsem voor een goede vochtbalans en zorg je voor een goede hold door het gebruik van een balsem. Een baardverzorging set waarin alle producten voor de bovengenoemde stappen zitten, is dan ook ideaal!


Onze keuze

Wil je een baardverzorging set aanschaffen maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg! Hieronder hebben we 3 van onze best verkopende baardverzorging sets voor jou geselecteerd. De kans is dan ook aannemelijk dat jouw zoektocht wordt beloond met een baardverzorging set waar jij de komende maanden zoet mee zal zijn!

Proraso Beard Kit - Wood and Spice
De Beard Kit - Wood and Spice uit de Single Blades series van Proraso. Deze Beard Kit bevat de complete baard collectie van Proraso in de Wood & Spice geur; de Beard Wash, Beard Balm en de Beard Oil. De Beard Kit komt in een strakke blik en is de perfecte set om uit te proberen. De Wood & Spice is een warme rijke hout-achtige geur met topnoten van Kaneel & Saffron voor een zekere zachtheid en tederheid.

Mr. Dutchman Black Doos
De Black Doos van Mr. Dutchman, de complete set baardverzorging. Kneiter Olie. Kicken Balsem. Uber Zeep. 1 x 3 = 6. Gebruik alle drie de producten van mr. Dutchman en je geniet voor twee. Vandaar dat de Black Doos als collector’s item het levenslicht heeft gezien. Uitgevoerd in echt, 100 % karton is deze doos met de drie Mr. Dutchman producten bij uitstek geschikt voor de man die zijn baard serieus neemt.

The Alpha Men Baardverzorging set - Medium lang
Trakteer jouw  baard op een sublieme verzorging met deze baardkit. De set is geschikt voor de medium lange baard en bevat een baard borstel om je baard te borstelen, een baard shampoo om je baard te reinigen, een baard olie om je baard te verzorgen, en een baard balsem om je baard mee in model te brengen. De set is zorgvuldig door ons zelf samengesteld met producten die goed bij elkaar aansluiten.