Terug
32 products
Topproducten voor iedere baard
De beste producten voor een korte (stoppel)baard
€53,95
Meest complete set voor de langere baard
€102,95
Terug
32 products

Baardverzorging set

Laten we eerlijk zijn: een baard goed onderhouden neemt altijd iets tijd in beslag. Naast je standaard huidverzorgingsroutine, moet je ook denken aan het gebruik van baardbalsem, baardolie en een baard kam. Plus de nodige wasbeurten natuurlijk. Maar dan bereik je wel een strakke en gezond glanzende baard!

Een baard kit voor gentlemen, die voor het eerst een baard groeien of voor degenen die hun instrumenten willen vereenvoudigen of juist willen upgraden. Dan is een baard verzorging set een geweldige optie.

 

Wat zit er in een baardverzorging set?

Een baardverzorging set is beslist aan te raden omdat de meeste versies de juiste benodigdheden voor een perfect verzorgde baard aan boord hebben. Maar wat zit er zoal in een goede baard verzorging set? In een baard kit vind je een mix van onderstaande baardverzorgingsartikelen zoals:

 

Hoe verzorg ik mijn baard?

Er zijn een paar belangrijke stappen voor een goed verzorgde baard. Ten eerste moet je jouw baard schoonhouden en regelmatig wassen, dit doe je met een goede en hydraterende baardshampoo. Als ‘ie voorzichtig is drooggedept, gebruik je een borstel of een kam om het te ontwarren en eventuele knopen te verwijderen.

Je baard trimmen doe je om de paar weken, afhankelijk van de lengte. Als je onbekend bent met baardverzorging, kun je het beste de eerste paar keer naar een vertrouwde barber gaan om te zien hoe een professional het doet. Trimmen doe je dan uiteraard met jouw eigen baardtrimmer.  

Natuurlijk breng je na het baard reinigen ook een goede baardolie of baardbalsem in je baard aan. Dit is voor de juiste vochtbalans, je baardharen te voeden en een gezonde glans aan te brengen. Je baard kan simpelweg niet zonder deze middelen. Voor een fijne hold maak je gebruik van een goede baardwax. Ideaal! Een baardverzorging set waarin alle producten voor de bovengenoemde stappen zitten, is het summum voor iedere baardliefhebber.

 

Beste baardverzorging set

Wil je een baard kit aanschaffen maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg! Hieronder hebben 3 baardverzorging sets samengesteld die speciaal op de lengte van je baard zijn afgestemd. De kans is dan ook aannemelijk dat jouw zoektocht wordt beloond met een baardverzorging set waar jij de komende maanden zoet mee zal zijn!

Baardverzorging Set voor Korte Baard
Deze baard kit is ideaal voor stoppel en korte baarden en bestaat uit een borstel om je baard te borstelen, een face & stubble wash om je baard en de onderliggende huid te reinigen en een baard olie om irritaties te voorkomen en je baard een heerlijke geur te geven.

Baardverzorging Set voor Medium Baard
Deze baard kit is geschikt voor medium lange baarden en bevat een baard borstel om je baard te borstelen, een baard shampoo om je baard te reinigen, een baard olie om je baard te verzorgen en een baard balsem om je baard mee in model te brengen.

Baardverzorging Set voor Lange Baard

Deze baard kit is geschikt voor lange baarden en bestaat uit een borstel om je baard te borstelen, een pocket kam om waar je ook bent je baard te stylen, een baard olie om je baard te verzorgen, een baard balsem om je baard mee in model te brengen en een baard shampoo om je baard te voeden en te reinigen.