Terug
49 products
-26%
Bestseller
€46,95
€34,95
-30%
€73,95
€51,76
OAK Beard Care
€99,95
Terug
49 products

Baard Giftset

De perfecte cadeauset voor een man; een pakket, speciaal samengesteld voor baarden en snorren. Voordeliger, makkelijker en mooier verpakt dan wanneer je het lost besteld. Wij hebben een groot aanbod van verschillende baard giftsets. Elke set heeft een andere luxueuze verpakking, bijvoorbeeld van karton, blik, in een koker of in een mooi houten doosje. Elke cadeauverpakking bevat verschillende producten van verschillende merken en zijn geschikt voor verschillende haartypes. Zo vind je hier onder andere baard cadeausets met baardoliën, baardwax, baard shampoo en spray met bijbehorende accessoires zoals een kam, borstel of handdoek.
 

Waarom een baard giftset cadeau doen?


1. Voor elke man met baard/snor

Van de persoon van wie je echt houdt zoals je vriend, man, vader of broer tot degene die je net hebt ontmoet, wij hebben het perfecte cadeau voor hem wanneer hij een baard heeft of van plan is om er eentje te laten groeien!


2. 100% natuurlijk

Onze exclusieve producten zijn samengesteld met plantaardige en natuurlijke ingrediënten van de bovenste plank om jouw vriend, man, vader of broer te helpen er geweldig uit te zien, zich goed te voelen en lekker te ruiken.


3. Voor elk wat wils

Elke man heeft andere behoeften en voorkeuren. Gelukkig hebben wij van The Alpha Men een heleboel geweldige gift sets om elke man gelukkig te maken!
 

Onze keuze

Wil je een baard giftset cadeau doen aan een dierbare (of aan jezelf natuurlijk), maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Wij helpen je graag opweg! Hieronder hebben wij 3 van onze best verkopende giftsets voor jou geselecteerd. De kans is dan ook aannemelijk dat de ontvanger van deze baard cadeausets je erg dankbaar zal zijn!
 
De Beard Kit - Wood and Spice uit de Single Blades series van Proraso bevat de complete baard collectie van Proraso in de Wood & Spice geur; de Beard Wash, Beard Balm en de Beard Oil. De Beard Kit komt in een strak blik en is hét perfecte cadeau voor elke man met een baard, of gewoon om zelf uit te proberen. De Wood & Spice is een warme rijke hout-achtige geur met topnoten van Kaneel & Saffron voor een zekere zachtheid en tederheid.

De Black Doos van Mr. Dutchman, de complete set baardverzorging. Kneiter Olie. Kicken Balsem. Uber Zeep. 1 x 3 = 6. Gebruik alle drie de producten van Mr. Dutchman en je geniet voor twee. Vandaar dat de Black Doos als collector’s item het levenslicht heeft gezien. Uitgevoerd in echt, 100 % karton is deze doos met de drie Mr. Dutchman producten bij uitstek geschikt voor de man die zijn baard serieus neemt.

De Grooming Survival Kit van Captain Fawcett is gemaakt in samenwerking met het bekende baard model Ricki Hall. De kit bevat drie essentiële producten voor het onderhouden van ideale baard: een baardkam, baardolie en snorrenwax. Deze set wordt geleverd in een prachtig blik met vintage uitstraling. Het ideale cadeau voor het oog en het onderhouden van een baard/snor.