Terug
1 products
Terug
1 products

Babyliss 

Babyliss is al meer dan 50 jaar de specialist als het om apparaten voor haarstyling en haarverzorging gaat. Of je het nou over hoofdhaar, neushaar of baardhaar hebt, Babyliss heeft er wel een apparaat voor!

Het onderzoekslab van Babyliss is constant bezig met het ontwikkelen nieuwe formules zodat het gebruik steeds makkelijker wordt en de producten steeds beter. Elk apparaat wordt grondig getest zodat kracht, design, prestatie en ergonomie gecombineerd en geoptimaliseerd wordt. Ook wordt er rekening gehouden met de trends van vandaag en morgen en is Babyliss de huidige markt vaak voor. Dit is dan ook de reden dat Babyliss een echte koploper is in deze markt. 

 

Het verhaal achter Babyliss

De oorsprong van Babyliss is te vinden in Parijs. Een Franse kapper, René Lélièvre, runde in de jaren 60 een kapsalon aan de Avenue Emile Zola. In zijn kapsalon ontwikkelde hij eigenhandig een prototype van de allereerste elektrische krultang. Deze krultang werd een enorm succes waardoor Lélièvre besloot om het groots aan te pakken en samen met een zakenpartner richtte hij Babyliss op. Op dat moment werd er enkel nog verkocht aan professionele kapperszaken. Het assortiment werd vergroot en in de jaren 70 werd besloten dat er producten op de markt te brengen speciaal voor consumenten. 

Door jarenlange ontwikkeling, kennis en marketing is Babyliss ondertussen een wereldwijde marktleider op het gebied van elektronische haartools, trimmers, tondeuses en stijltools. De producten van Babyliss zijn in meer dan 60 landen te verkrijgen over de hele wereld. 

 

Producten van Babyliss 

Babyliss heeft een uitgebreid assortiment met verschillende stylingtools. Gezien de meeste mannen ‘s ochtends niet in de weer zijn met het krullen van hun haar, hebben wij, The Alpha Man, ons gericht op producten die vaak gebruikt worden door mannen. 

Wil je je neushaar trimmen? Dan is de Babyliss Neushaartrimmer E650E is een neushaartrimmer die doet wat ‘ie belooft. Of je nou alleen je neusharen wil trimmen of ook je oorharen, alles is mogelijk met deze trimmer. De mesjes in de trimkop maken een cirkelvormige beweging en scheren de haartjes kort af in plaats van dat ze de haartjes uit je neus trekken. Hierdoor zal het trimmen ook geen pijn doen. Door het fijne handvat van de trimmer zal je optimale controle ervaren waardoor het trimmen een stuk makkelijker zal worden. Na gebruik kan je de kop eenvoudig van het handvat afklikken om deze vervolgens af te spoelen. 

 

Babyliss producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Babyliss? Bestel dan jouw Babyliss producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb je jouw producten al de volgende dag in huis!