Je beoordeling toevoegen
-30%

Barber Mind 
BeBop Baardolie

€34,95
€24,46
Maandag in huis
Nog 1 op voorraad

De BeBop Baardolie van Barber Mind uit Italië, voor 100% gemaakt van essentiële en kostbare oliën.

De kostbare oliën Tsubaki en Argan liggen aan de basis van deze baardolie, daarnaast zorgen de essentiële oliën Peppermint, Vitamine E, Lavendel en Rozemarijn voor de specifieke eigenschappen van deze baard ole. De oliën in deze baardolie zijn verkregen door koud persen, hierbij blijven de stimulerende en werkende stoffen in de olie en behouden ze de hoogste concentratie.

De geur van de BeBop olie is geïnspireerd door de BeBop muziek, de non-conformistische Jazz stijl die in New York is ontwikkeld in de jaren 40. De geur is levend, stimulerend en vol energie, net als de muziek van de BeBop stijl.

De oliën in de Baardolie helpen jouw baard en de onderliggende huid in een goede conditie te houden. De Tsubaki Olie, de basis van dit product, heeft een anti-oxidant, anti-rimpel en een kalmerende werking op de huid. Arganolie helpt de huid en de baard te hydrateren en Peppermint Olie heeft anti-stress en bacteriële eigenschappen. Kortom een bijzondere Baardolie met voedende eigenschappen en een bijzondere geur.

  1. Neem 2-4 druppels baardolie in je handen.
  2. Breng het aan op je baard van beneden naar boven en masseer deze in met de vingertoppen.
  3. Strijk de baard in vorm met je handen of borstel.

Kenmerken

  • Gemaakt van essentiële oliën.

  • Voedend effect.

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen