Je beoordeling toevoegen
-30%

Bath House 
Baardolie - Citrus Fresh

€18,75
€13,12
Morgen in huis
Nog 2 op voorraad

Met deze Citrus Fresh Baardolie geef je je baard de dagelijkse verzorging en conditionering die hij verdient. De olie bestaat uit een unieke 100% natuurlijke mix van verschillende, voedingsrijke ingrediënten die je baard niet vet maken, maar juist zorgen voor een heerlijk zachte en netjes gestylde baard. De olie geeft niet alleen je baard, maar ook de onderliggende huid een goede verzorging. Zo helpt de olie irritaties te voorkomen en hydrateert deze de huid, zonder hierbij de poriën te verstoppen. Om het verzorgingsritueel compleet af te maken geeft deze baardolie je baard ook nog eens een heerlijke, verkwikkende citrusgeur.

Breng een paar druppels aan op je hand en wrijf de olie tussen je handen warm. Breng de olie van onder naar boven aan met je vingertoppen. Doe dit tot je handen droog zijn. Gebruik een (baard)borstel/kam om de olie nog verder door je baard te verspreiden.

De hoeveelheid druppels die je nodig bent is geheel afhankelijk van hoe groot je baard is en hoe droog de huid er onder. Experimenteer hier gewoon wat mee.

Kenmerken

  • 100% natuurlijke ingrediënten

  • Zorgt voor een heerlijk zachte en goed gestylde baard

  • Heeft een heerlijke, verkwikkende citrusgeur

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen