Je beoordeling toevoegen

Baume.be 
Scheercreme

€23,95
Tijdelijk uitverkocht

De Scheercreme van Baume.be, het tweede product van Baume.be na de After Shave Balm. In zijn zoektocht naar de perfecte scheerbeurt. Zoals alle producten van Baume.be; geschikt alle huidtypes en voor de meest gevoelige huid.

De Scheercreme is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen agressieve ingrrediënten die irritaties kunnen opwekken. Samen met wat water van een vochtige kwast produceert deze Cream een mooie rijk schuim welke goed water vasthoudt. Dit is ideaal voor een goed scheerresultaat, de haren worden hierdoor goed bevochtigt en verzacht. Daardoor zijn de haren makkelijker af te scheren.

De Scheercreme legt een flinterdun laagje op de huid, die de huid beschermt en ervoor zorgt dat het mes gemakkelijker over de huid heen glijdt. Met deze eigenschappen zorgt de Shaving Cream voor een perfect scheerresultaat.

De Scheercreme is geel van kleur en kan na verloop van tijd iets van kleur veranderen. Dit is normaal en komt door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en het feit dat Baume.be niet met blekenede middelen werkt.

Vrij van Parabenen.

Wordt z.s.m. bewerkt.

Aqua, Steaic Acid, Palmitic Acid, Potassium Hydroxide, Myristic Acid, Glycerin, Coconut Oil Glycine Soja Oil, Trethanolamine, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, Butyrospermum, Parkii Buter, Sodium Borate, PEG-14M, Ethylhexylglycerin, PEG-8, Beta-Carotene, Daucus, Carota, Sativa Root Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

Over Baume.be

Baume.be is een Belgisch merk, ontstaan vanuit vraag naar een product die ook de mannen met een gevoelige huid kunnen verdragen. De oprichter van Baume.be heeft een gevoelige huid en kan lang niet alle producten verdragen die op de markt zijn. Hij gebruikte een alcohol-vrije, hydraterende en verzachtende balm als after-shave. Op een dag werd dit product uit de handel genomen. Daar ontstond een probleem. Hij ging niet weer op zoek naar een product die zijn huid kon verdragen, maar besloot zelf de Balm te gaan maken. Voordat hij het wist bevond hij zich in de Men's Grooming Business. Nu een aantal jaar later en met een complete scheerlijn, heeft Baume.be alles in huis om te zorgen voor een fijn huidgevoel na en tijdens het scheren.

De producten van Baume.be zijn geschikt voor alle huidtypes. De gevoelige huidtypes, maar ook de huidtypes die minder snel reageren.

Kenmerken

  • Vrij van parabenen

  • Geschikt voor alle huidtypes

4 sterren uit 3 reviews
Uw review toevoegen