Mart D.
iK heb verschillende kwasten, 1 van dassenhaar,, 1 synthetische van bluebeard en nu deze. de synthtische van Bluebeard is handig om scheercreme mee te maken. het gaat niet zo zwaar en je hebt snel een mooi schuim, bij deze kwast gaat het veel zwaarder ik doe nu wat creme op mijn gezicht en maak er zo een mooi schuim van. wel valt me op dat er al verschillende haren zijn uitgevallen ze zaten op mijn mes. Iemand dacht me een plezier te doen door bij de trekpleister een varkenshaar kwast van 4 euro te kopen er stond op de verpakking topkwaliteit na 1 keer gebruikt te hebben is die in de prullenbak gegaan
02 Dec 2019
Je beoordeling toevoegen

Baume.be 
Scheerkwast - Paardenhaar

€48,95
Maandag in huis
Nog 2 op voorraad

De Baume.be Scheerkwast is een scheerkwast gemaakt van paardenhaar. Het voordeel van paardenhaar is dat het de zachtheid heeft van dassenhaar maar de veerkracht van varkenshaar. Dat maakt paardenhaar het ideale alternatief voor varkenshaar en dassenhaar.  

De scheerkwast heeft een mooie stevige greep van zwart gekleurde kunststof en ligt goed in de hand. De kwast houdt ruim voldoende vocht vast voor een rijk schuim. 

 

Over Baume.be

Baume.be is een Belgisch merk, ontstaan vanuit vraag naar een product die ook de mannen met een gevoelige huid kunnen verdragen. De oprichter van Baume.be heeft een gevoelige huid en kan lang niet alle producten verdragen die op de markt zijn. Hij gebruikte een alcohol-vrije, hydraterende en verzachtende balm als after-shave. Op een dag werd dit product uit de handel genomen. Daar ontstond een probleem. Hij ging niet weer op zoek naar een product die zijn huid kon verdragen, maar besloot zelf de Balm te gaan maken. Voordat hij het wist bevond hij zich in de Men's Grooming Business. Nu een aantal jaar later en met een complete scheerlijn, heeft Baume.be alles in huis om te zorgen voor een fijn huidgevoel na en tijdens het scheren.

De producten van Baume.be zijn geschikt voor alle huidtypes. De gevoelige huidtypes, maar ook de huidtypes die minder snel reageren.

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen