Je beoordeling toevoegen

Baxter of California 
Barbe(red) Set

€59,90
Dinsdag in huis
4 op voorraad

De Barbe(red) van Baxter of California, een complete kit baard en haar verzorging met de Clay Pomade, Baardolie en de Beard Line-up Shave Gel.

Normaal zou je voor deze set € 68,85 betalen, deze set kost slechts € 59,90. Dat is een dikke korting en ook nog strak verpakt.

Inhoud:

Baxter of California Scheergel - Line-Up - € 19,00
Baxter of California Clay Pomade - € 19,90
Baxter of California Baardolie  - € 29,95

 

Baxter of California Scheergel - Line-Up

- Vrij van parabenen
- Doorzichtige Scheergel

De Scheergel - Line-Up van Baxter is ideaal voor het scheren van contouren en het bijwerken van de baard. Deze doorzichtige scheergel zorgt ervoor dat je precies kunt zien wat je doet tijden het scheren. De aloe vera heeft kalmerende en hydraterende eigenschappen, wat essentieel is voor een zachte huid. Vitamine C & E voorkomen irritaties en roodheid.

De scheergel is ook te gebruiken zonder water.

 

Baxter of California Clay Pomade

De Clay Pomade van Baxter of California, een Matte Finish met een High Hold.

Deze Award winnende Clay is één van de fijnste producten van BOC. De Styling Clay houdt het haar goed op zijn plaats zonder hard te worden en blijft flexibel gedurende de dag. De Clay is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is vrij van parabenen.

De Clay is geschikt voor elk haartypen en kan goed gemixt worden met de verschillende Pomade van Baxter of California.

 

Baxter of California Baardolie

De Baardolie van Baxter of California. Een snel absorberende formule die de huid en baard zacht laat voelen en een natuurlijke glans geeft. Zorgt er niet alleen voor dat de baard gezond blijft maar hydrateert ook de huid eronder. Geschikt voor elk type huid een baard.

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen