Terug
7 products
Baxter of California
€19,90
Baxter of California
€19,90
Bestseller
Baxter of California
€14,95
Baxter of California
€19,90
-5%
Baxter of California
€58,70
€55,95
Terug
7 products

Baxter of California Pomade

Baxter of California maakt uitstekende pomades die elk een eigen specifieke functie hebben. met gebruik van de beste ingrediënten hebben ze zelfs prijzen gewonnen met hun Clay pomade. 

Baxter of California Clay Pomade

Deze Award winnende Clay is één van de fijnste producten van BOC. De Styling Clay houdt het haar goed op zijn plaats zonder hard te worden en blijft flexibel gedurende de dag. Bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten.

Baxter of California Cream Pomade

Een low shine en low hold voor een natuurlijke look die in elke haarlengte gebruikt kan worden. is ook te mixen met andere pomades om jouw perfect look en feel te krijgen.

Baxter of California Hard Cream Pomade

Doet bijna hetzelfde als de cream pomade maar geeft iets meer hold zodat je het haar iets meer in model kan stylen. bestaat enkel uit natuurlijk ingrediënten. 

Baxter of California Hard Water Pomade

Een pomade op water-basis. Door elastische vezels in de pomade wordt de pomade niet hard waardoor het de voordelen van een olie-basis pomade heeft maar toch makkelijk uit het haar te wassen is.

Baxter of California Paste Pomade

Een pomade op water-basis die een matte look geeft en een high hold. Je haar blijft de hele dag mooi in model maar behoudt een natuurlijke look. heeft iets meer shine dan de clay.

Baxter of California Soft Water Pomade

De soft water pomade houdt het haar zo licht als het maar kan. De ultieme nonchalante out-of-bed look is goed te creëren met deze pomade. een lichte hold en lichte shine.