Jerry
Fantastische baardshampoo! Ze hebben de geur veranderd, maar ik vind dat goed, het ruikt nu lichtjes citrus, niet te overheersend, maar de shampoo op zich is nog steeds van dezelfde kwaliteit, het voelt ongelooflijk goed aan op huid en baard. Flinke fles voor een zeer schappelijke prijs, ik doe hier minimaal 2 maanden mee. Vroeger heb ik de producten van Beard Guyz gekocht op Amazon en 1 keer per jaar brengt mijn familie uit Amerika (Georgia) mij producten voor de baard mee, maar online bestellen is veel te duur aan verzendkosten en nu zag ik dat je ze hier ook kan kopen en geen verzendkosten vanaf 20 euro, ik heb geen moment getwijfeld! Geweldig! Geef mij maar de producten uit Amerika, mijn 3 favorieten zijn Bossman en Beard Guyz en Zeus Beard Care, die zou ik hier ook graag kopen dat zou ook geweldig zijn, moest The Alpha men deze producten ook ooit verkopen. Hartelijk dank voor de snelle levering en alles zo zorgvuldig verpakt.
02 Jul 2021
David
Tov. de oude daily wash 35 heeft deze opvolgende baardshampoo een frisse, stevige citroengeur die waarschijnlijk meer mensen bevalt. De kwaliteit en het verzachtende effect voelen net zo goed; hij is ook net zo zuinig in gebruik als de oude. Maar voor mij had er minder citral in gemogen, ik mis die oude, onbestemde en onbenoembare maar warmere geur toch wel erg. Uitstekend product, maar 'k ga maar eens op zoek naar een andere.
15 Dec 2020
Je beoordeling toevoegen

Beard Guyz 
Baard Shampoo

€12,95
Dinsdag in huis
5 op voorraad

Met deze beard wash van Beard Guyz houd je je baard schoon en verfrist. De wash is onder andere verrijkt met arganolie wat de baard en de onderliggende huid voedt en verzacht, keratine wat de baardharen versterkt, en olijf-fruitolie wat de beschadigde baardharen herstelt. De wash is geschikt voor dagelijks gebruik en verwijdert ook onzuiverheden en vuiltjes die gedurende dag in je baard ophopen. De beard wash heeft een heerlijke citrusgeur.

Niet geschikt voor mensen met een notenallergie!

  1. Maak de baard nat met warm water.
  2. Masseer de beard wash in de baard en de onderliggende huid om een romig schuim te creëeren.
  3. Grondig spoelen.

Kenmerken

  • Zorgt voor een schone en frisse baard

  • Verzacht de baard en de onderliggende huid

  • Geschikt voor dagelijks gebruik

4 sterren uit 2 reviews
Uw review toevoegen