Eline D.
*bericht van de broer van de koopster: Na het dragen van deze ballen merk ik dat er in mijn omgeving sprake is van meer contactgroei...alsof ik eindelijk op waarde word ingeschat...spontaan word ik meer aangeraakt, ontvang ik knipoogjes en tekstberichtjes want stille aanbidders, van buurvrouwen tot vaders van het schoolplein....alsof ik een aantrekkingskrachtboost heb gekregen...ik ben nu mijn zomeroutfit aan het voorbereiden en ik voel dat dit nog maar het begin is van mijn exentrieke comming-out tot ergenis van mijn eigen vrouw totdat ik bedacht dat de LED-lichtjes niet alleen in mijn baard hoeven te hangen...maar dat is meer een verhaal voor tussen de lakens...
02 Jan 2021
Je beoordeling toevoegen

Beardaments 
Baard Kerstballen met LED verlichting

€12,95
Tijdelijk uitverkocht

Het meest feestelijke kerstcadeau voor elke vent met een baard. Passende kerstballen met lichtjes! Breng je baard in de kerstsferen met deze versiering of geef je vriend of partner een origineel cadeau.

De set bevat 6 Baard Kerstballen met - en 10 zonder verlichting. Ruim voldoende om elke baard te laten schitteren.

De Baard Kerstballen zijn voorzien van LED verlichting die feestelijk knipperen. De glanzende ballen zijn trouwens gemakkelijk in je baard vast te zetten. Ze komen in prachtige kerstkleuren; rood, groen, goud en zilver.

Steel deze kerst de show met deze unieke Baard Kerstballen. Maak je vrienden met hun kersttrui jaloers, hiermee tover je een lach op ieders gezicht!

 

4 sterren uit 6 reviews
Uw review toevoegen