Je beoordeling toevoegen

Beardburys 
Haar & Baardverf - Zwart

€11,95
Dinsdag in huis
10+ op voorraad

Staffelkorting

 • Koop 5 voor €11,35 per stuk en bespaar 5%5% Korting
Kies een optie

Met deze Haar & Baardverf van Beardburys geef je je haar of baard in slechtst 5 minuten een natuurlijke, zwarte kleur. De Haar & Baardverf is ontworpen om jouw eigen natuurlijke haar te optimaliseren. De verf is verrijkt met vitamine E en vrij van parabenen en ammoniak. Dit zorgt ervoor dat je haar niet broos wordt.

De speciale formule zorgt voor een geleidelijke overgang naar de uitgroei van je haar of baard. Dit zorgt ervoor dat de uitgroei naar je natuurlijke kleur minder opvallend is. De verf geeft je haar of baard een semi-permanente kleur wat betekent dat deze geleidelijk verdwijnt na iedere wasbeurt.

Het is mogelijk om een niet-natuurlijke baardkleur te krijgen met deze Haar & Baardverf. De kans dat je eigen kleur eerder zichtbaar is, is dan wel groter dan wanneer je een verf kiest die matched met de natuurlijke kleur van je haar. 

 1. Mix de Haar & Baardverf en de activator (voor 30%, 50% of de volledig 100%), sluit de fles en schud goed.
 2. Breng de verf met handschoenen aan op het haar vanaf de wortels, we raden aan hierbij de Haar & Baardverf Kleurkwast te gebruiken.
 3. Verdeel de verf gelijkmatig met een kam.
 4. Laat de verf 5 minuten intrekken voor een subtiele dekking of 10 minuten voor een intensere kleuring. Overschrijd de aanbevolen intrektijd niet.
 5. Maak je haar of baard droog met een handdoek. Wrijf hier niet bij!
 6. Spoel de overige verf grondig uit met water.

Kenmerken

 • Semi-permanente kleuring

 • Verf je haar en baard in slechts 5 minuten

 • Minder last van een uitgroei effect

 • Bestaat voor 87% uit natuurlijke ingrediënten

 • Vrij van ammoniak en parabenen

0 sterren uit 0 reviews
Uw review toevoegen