Richard
Net geen 5 sterren...Waarom niet? Het product zou een subtiele mannelijke geur hebben. Dus bij aankomst het product geopend en mijn neus kortbij gehouden en.......niets. Nada... Nop... 0.... Geen geur. Totaal niet. Twijfelend aan mijzelf heb ik andere producten uit de badkamerkast getrokken. Ik heb toch geen Corona???? Gelukkig blijkt dat ik wel geuren kan waarnemen. Pfew. Ik heb het product getest na het scheren. Het doet wat het moet doen en geeft een heerlijk zacht gevoel van de huid. Het belangrijkste nog: geen rode bultjes meer na het scheren. Vandaar alsnog 4 sterren.
07 Oct 2021
Je beoordeling toevoegen

Beardburys 
Talkpoeder

€7,90
Tijdelijk uitverkocht
Uitverkocht

Geniet van een frisse, zachte en comfortabel aanvoelende huid met deze Talkpoeder van Beardburys. De talkpoeder is te gebruiken voor meerdere doeleinden en bijvoorbeeld handig om zowel voor, als na het scheren te gebruiken.

De talkpoeder heeft een fijne structuur waardoor het gemakkelijk dus is aan te brengen. Tijdens het scheren zorgt talkpoeder voor meer grip en na het scheren zorgt talkpoeder voor een heerlijk, verfrissend effect. Daarnaast is talkpoeder perfect vanwege zijn helende eigenschappen. Deze maken de talkpoeder een natuurlijke oplossing tegen overmatig zweten, huidirritaties, zweetvoeten en schuurplekken.

Talkpoeder neemt huidvocht, zoals zweet en talg, op wat ervoor zorgt dat je scheermes vloeiend over je huid zal glijden. Dit zorgt voor minder weerstand tussen je huid en het mes wat helpt bij het voorkomen van scheerirritatie's, scheeruitslag en scheerwondjes.

Tot slot is de talkpoeder verrijkt met een subtiel aanwezige frisse en mannelijke parfum die over het algemeen als bijzonder aangenaam wordt ervaren.

Kenmerken

  • Zorgt voor een frisse, zachte en comfortabel aanvoelende huid

  • Geschikt voor verschillende doeleinden

  • Perfect voor mensen met een vette huid

  • Neemt huidvocht op

  • Verkleint de kans op scheerirritaties

4 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen