Je beoordeling toevoegen

Beviro 
Serum - Forever Young Elixir

€25,95
Maandag in huis
4 op voorraad

Het elixer van de eeuwige jeugd, wie wilt dat nou niet? Hoewel je je echte leeftijd helaas niet terug kunt spoelen, helpt deze elixer van Beviro wel bij een jongere uitstraling van je gezicht.

Het elixer geeft de huid een goede hydratatie wat de huid verzacht, rimpels vermindert en de huid regenereert. Ook heeft het elixer een genezende werking, dring deze door tot de onderste huidlagen, herstelt deze beschadigde weefsels en helpt deze huidirritaties en verwondingen te verzachten.

Verder is het elixer ook te gebruiken om een frissere uitstraling te creëeren wanneer je de avond ervoor net iets teveel hebt gedronken. Het elixer bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten.

  1. Neem 1-2 pompjes elixer.
  2. Breng dit aan op het gezicht en onder de ogen. Het klopt dat de huid strakker wordt wat de eerste keren wat gek kan voelen.
  3. Gebruik het elixer 1-2 keer per dag ('s ochtends en 's avonds) voor langetermijneffecten.
  4. De elixer is op zich zelf te gebruiken maar voor de optimale hydratatie kun je na het aanbrengen van het elixer ook nog een moisturizer aanbrengen.

Aqua, Biosaccharide Gum-1, Glycerine, Natriumhyaluronaat, Panthenol, Arnica Montana-bloemextract, Symphytum Officinale (Smeerwortel) Wortelextract, Menthol, Allantoïne, Benzyl Alcohol, Benzoëzuur, Alcohol Denat., Melkzuur, Dehydroazijnzuur, Tocoferol.

Kenmerken

  • Helpt bij een jongere uitstraling

  • Geeft de huid een goede hydratatie

  • Bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten

5 sterren uit 1 review
Uw review toevoegen