Terug
8 products
Terug
8 products

Bigen

Bigen is een Amerikaans merk dat bekend staat om zijn haarverf en baardverf. Het merk is zich er bewust van dat niet alle haartypes hetzelfde zijn en dat er daarom geen “one size fits all” bestaat als het aankomt op het kleuren van haar. Jouw haar heeft zijn eigen unieke eigenschappen en zo zou het volgens Bigen ook behandeld moeten worden.

Al meer dan 100 jaar hebben ze hun roots in de farmaceutische expertise gebruikt om het ontwerpen van hun producten te optimaliseren. Het resultaat? Haarverf die je haar op de juiste manier kleurt, zonder de textuur of gezondheid van je haar aan te tasten. 

 

Het ontstaan van Bigen

In, jawel, 1905 (!) is het merk gestart als een farmaceutisch familiebedrijf in Japan. In 1909 is het merk al begonnen met het eerste haarverf product. Het was een haarverf om grijze haren te maskeren. In 1916 werden de producten vooruitstrevender, dit was te zien aan het product dat ze enkele jaren later op de markt brachten: hun haarkleur poeder. Dit was een product dat ze tot 1957 door hebben ontwikkeld.

Het merk is in 2003 overgenomen en overgebracht naar Amerika, waar tot op de dag van vandaag nog steeds mooie producten worden gemaakt zónder de oorsprong van het merk te vergeten. 

 

Bigen producten voor 21:00 besteld, morgen in huis 

Ben je enthousiast geraakt en wil je zo snel mogelijk genieten van de producten van Bigen? Bestel dan jouw Bigen producten bij The Alpha Men. Als je voor 21:00 uur besteld dan heb jij je producten al de volgende dag in huis!