Terug
20 products
Terug
20 products

Blind Barber

Opgericht in New York

Blind Barber is opgericht in New York als een barbershop/bar. Om de fans van de shop ook tussen de knipbeurten door te voorzien van een goed kapsel, hebben de mannen van Blind Barber een groomingslijn opgericht.

 

Producten

Een aantal jaar na het enorme succes van de eerste Blind Barber barbershop hebben de mannen een complete groominglijn ontwikkeld. Over de kwalitiet van deze producten valt niet te twisten, dit blijkt wel uit het feit dat Blind Barber meerdere awards hebben binnen gesleept. Waaronder het prestigieuze MenAsk's Award voor de 60 Proof Wax.

 

Barbershop

Na het opstarten van de eerste barbershop in 2010 in New York, is het merk Blind Barber hard gegeaan. Met al snel 3 nieuwe shop heeft het concept nu 4 shops verdeeld over New York, Brooklyn en Los Angeles. De shops zijn meer dan een barbershop, ze zijn een complete beleving voor mannen. Zo bevatten de barbershops van Blind Barber een bar, restaurant en is het een plaatst waar mannen elkaar ontmoeten en waar je jou favoriete Blind Barber producten vandaan haalt.