Terug
20 products
Terug
20 products

Blind Barber

Opgericht in New York

Blind Barber, opgericht in New York als een Barbershop/Bar. Om de fans van de shop ook tussen de knipbeurten door te voorzien van een goed kapsel, hebben de mannen van Blind Barber een groomingslijn opgericht.

Producten

Een aantal jaar na het enorme succes van de eerste Blind Barber Barbershop - Bar hebben de mannen nog een complete groominglijn ontwikkeld. Deze lijn bevat een Shampoo, Conditioner, 2 Stylings en een aantal Scheerproducten. Samen vormen ze een complete lijn aan Grooming producten voor de man. Over de kwalitiet van deze producten is niet te twisten, dit blijkt wel uit het feit van de meerder Awards die de producten hebben binnen gesleept. Waaronder het prestigieuze MenAsk's Award voor de 60 Proof Wax.

Barbershop

Na het opstarten van de eerste Barbershop in 2010 in New York, is het merk Blind Barber hard gegeaan. Met al snel 3 nieuwe shop heeft het concept nu 4 shops verdeeld over New York, Brooklyn en Los Angeles. De Shops zijn meer dan een Barbershop, ze zijn een complete beleving. Zo bevatten de Barbershops van Blind Barber ene Bar, Restaurant en is het een plaatst waar mannen elkaar ontmoeten en waar je jou favorite Blind Barber producten vandaan haalt.